arkadaki jettanın sahibi ses ver :)
Printable View
arkadaki jettanın sahibi ses ver :)
abi nice 90 binlere insallah :)
Hayırlı olsun taner hocam :) nice keyifli km lere :) arkadaki jetta olmamış ya gerçi bizde de aynı renk bir jetta var :) hiç sevemedim o arabayı her geçen gün 2008 e daha da aşık oluyorum 😂😍
iyi dileklerini belirten herkese çok teşekkür ederim.
aslında bakım aynı zamanda ben, mahmut, ömer üçlüsüne muharrem'in de katılımıyla mini bir buluşma havasında geçti. :keyifli
hasan "bakimla beraber arac kadar sahibide bir rahatlıyor " tespitine aynen katılıyorum. :iyi
Nice sorunsuz kilometrelere hocam. Hayırlı olsun.
Maşallah :nazar Kazasız, belasız, nice kilometrelere hocam...
Hocam , çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Ömer ve ekibinin elleri değince herşey güven içinde oluyor.
hayırlı olsun taner hocam..güle güle kullan.
Hayırlı olsun. Bakımlarda orjinal parçalar kullanılması gayet yerinde. Gerçi Ömer orjinalden şaşmaz.
Hayırlı olsun hocam güle güle binin. Benim de 90.000 bakımı geldi, Ekimde İstanbulda olacağım acaba o zaman mi yaptirsam?
nice sorunsuz kazasız belasız sürüşler hocam.
Hayırlı olsun hocam,Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin,benim araç 165.000 ne dayandı yakında koah hastalığına yakalanır sanırım:)
Hayırlı olsun. Bakımı ne kadar tuttu, parça fiyatlarını da yazarak belirtirseniz sevinirim. Benim araçta 110 bin oldu. Eski sahibi 100binde yapmış Son bakımı. Ben şimdi yapsam mı yoksa 5bin daha gider mi?
kazasız belasız nice kilometreler olsun ...
bu da kararan turuncu ekranım ile de olsa emsal teşkil etmesi adına ...
http://i1174.photobucket.com/albums/...ps3d206cc5.jpg
bugün aracıma 4 adet 225 50 17 ölçüsünde falken hs 449 kış lastiği taktırdım.
yaklaşık 2 aydır uygun fiyata çıkma kış lastiği arıyordum.ancak sahibinden de işe yarar çıkmaların fiyatları sıfırları ile yarışıyor.
ben de o sebeple fiyatının uygun olduğunu düşündüğüm bu lastikleri tercih ettim.
bugüne kadar aracımda 205 60 16-225 45 18-215 50 17 ve son olarak da 225 50 17 ölçüsünde lastikler kullandım.
tüm bunlar içinde tabanı 225 olmasına rağmen falkenle birlikte direksiyon şaşırtıcı derece yumuşadı.
aracımın direksiyonu hiç bu kadar yumuşak olmamıştı. çok keyif aldım açıkçası.
ayrıca yaklaşık 20 km boyunca kullandığım lastiklerle 110 km kadar hıza çıktım ve yol gürültüsü hiç yok denecek kadar az.
ilk izlenimlerim böyle. bakalım karda kışta nasıl bir performans sergileyecek.onu da ilerleyen süreçte paylaşırım.
lastik bu.
http://geizhals.at/p/840564.jpg
Hayırlı olsun hocam, Falken lastiklerde Toyo gibi uygun fiyatına rağmen kıymeti pek bilinmeyen bir lastik, markanın yazlık lastikleri de çok güzel bende lastik alacağım zaman çok istedim bu markayı ama uygun ölçü olmadığı için ozaman alamamıştım. sadece sessizlik olarak değil ıslak ve kar lı zeminlerde de sizi memnun edeceğini düşünüyorum,çevremizden duyduklarımız bu yönde. tekrar hayırlı olsun.
Sağ olasın Mehmet eyvallah.
ben de almadan önce lastiklerin kuru, ıslak ve buzlu zeminde oldukça iyi olduğunu ama karda çekişte tatminkar bir sonuç verdiğini okudum.
bakalım, hayırlısı. :)
Hayırlı olsun. Ne kadara edindiniz?
Hocam hayırlı olsun. Ben bu markanın yazlık lastiğini Renault Clio aracımda kullandım. 10 bin km yi görmeden 4 lastiğin tabanları bozulup balans ayarı tutmamaya başladı. Ben bu markanın yazlık lastiklerinden memnun kalmadım.
sağol cem.umarım sorunsuz kullanırım.
215 ömer.