O halde beraber yaptırırız Ömer :)Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
O halde beraber yaptırırız Ömer :)Alıntı:
Umarım uzun sürede daha kullanırız yoksa benim planlar bozulacak :) Okuldaki kar yüzünden de biraz balatam zorlandı. :(Alıntı:
ibosener Nickli Üyeden Alıntı
Bende öyle olmasını umarım açıkçası... ;DAlıntı:
dert etme ömer. senin 308 fatih ustanın dükkanın yokuşunu inip çıkmış araba karda zorlansa ne yazar ;DAlıntı:
Hocam o rampayı hep aracımı döndürerek tek sefer de debriyajsız çıkıyorum :D Ama karda araç patinaja düşüp dengesiz hareket ettiğinde balatalar ısınıp zorlanıyor hatta kokuyor.Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
O yokuşu cumartesi günü bizde denedik Taner hocam ;DAlıntı:
Senin bu taktiğin bizimde aklımızda bulunsun Ömer. Bundan sonra bize de gerekebilir ;)Alıntı:
ben kıyamadığımdan gümüş ok'un anahtarını yokuşu çıkması için direk ömere vermiştim. ;)Alıntı:
ibosener Nickli Üyeden Alıntı
sonrasında da burnumu kapattım ;D
Ne yazık ki biz senin kadar şanslı değildik Taner hocam, ne yazık ki Ömer yanımızda yoktu :DAlıntı:
Korkutmak istemem ama daha önceki 407 tecrübelerime göre söyleyeyim debriyaj balatası bir koktumu dahada kendine gelemiyor. Hele iki üç kere koku verecek kadar zorlanırsa vah halinize.
Bahadır abi beni korkuttun vallahi, bende karda eğlenirken en son baya pis kokmuştu, hakkaten o günden sonra rampalarda yada arabada çok kişi olduğunda kalkışlarda titreme yaşıyorum!!!Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
Bahadır abi dediğinde haklı özellikle çok koktuysa titreme ve kavramada sorunlar baş gösterecektir.Alıntı:
Berker ÇELİK Nickli Üyeden Alıntı
Bugün Bahçeşehir Meguiars ta Rosso Corsa kırmızı 458 italia yı yakından görme fırsatım oldu. Sanırım 458'e otomobil demek büyük haksızlık olur. Meguiars taki bir abimizin yorumunu aktarmak isterim. İşte Bu aracı çizenin elleri kırılsın :D
insanların alın teriyle aldığı tüm araçlar marka ve modeli ne olursa olsun değerlidir.Alıntı:
o sebeple araç çizen tüm ruh hastalarının elleri kırılsın derim ben...
Hocam çok haklısınız... Aracın bu kadar muhteşem duruşu karşısında söylenmiş bir sözdü sadece ;) Çok baktım dedim nazarım değecek bakmayayım hatta fotoğraf bile çekmedim. :D
Ben de her 911 gördüğümde aynı duyguları besliyorum niyeyse.. Haset miyim neyim ;D
Bahsettiğim yere sık sık 911 lerde geliyor ama bu başka birşey Yurdaer :D
Allah için güzel araba 458... Seviyorum ben motor kapağı görünen Ferrarileri :DAlıntı:
Güzel araba tabirini hakaret kabul ediyorum :D Meguiars Bahçeşehire 911 Techart ve 911 turbo geliyor son nesil ama bunun yanında kafamı bir an çevirip bakmam bile :DAlıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Stok 911 turbo bana yeter artar Ömercim... Bütün kırmızı 458'ler sizlerin olsun :DAlıntı:
Öyle bakarsan ben bir RCZ Alayım :) Birde mümkünse yanına bir 406 Coupe alayım. Benden mutlusu olmaz. :DAlıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı