Hocam, hoşgeldiniz :) tatil yaramıştır ama yol yormuştur.ben gelirken dün yollar bomboştu hatta feribot'un ücretini ödeyip 1 sn bile beklemeden feribot'a bindim.kışın iş için biyere gittiğimde bile 10 dk beklediğim olmuştu.
Printable View
Hocam, hoşgeldiniz :) tatil yaramıştır ama yol yormuştur.ben gelirken dün yollar bomboştu hatta feribot'un ücretini ödeyip 1 sn bile beklemeden feribot'a bindim.kışın iş için biyere gittiğimde bile 10 dk beklediğim olmuştu.
Taner abi hoşgeldin :) tatilin inşallah güzel geçmiştir
Hoşgeldiniz hocam ve geçmiş olsun :)
Abim hoşgeldin :)
Hocam hoş geldiniz.
Taner ağabey hosgeldin. Ortalama degerler ders verici hatta pek çok kişiye kapak olacak nitelikte ;)
hoş bulduk arkadaşlar. :)
bence de tüketim değerleri yol güzergahlarım ve aracın yük durumu(özellikle dönüş yolunda-malum memleketten eli boş dönmek olmazdı :) ) düşünüldüğünde oldukça tatmin edici. :iyi
Hocam hoşgeldin, keyifli bir seyahat olduğu besbelli.
Hocam hoşgeldiniz. Kazasız belasız gelmeniz en güzel yanı.
hosbulduk reis
Kesinlikle haklisin serhat.dun otoyolda cektigimiz bir foto... :(
http://img.tapatalk.com/d/14/08/05/a5e5eban.jpg
oooo memleketimm taner hocam bir kaç poz daha çekseydin özlem giderirdik az daha :D
:havali:havali:havali
süpersin taner hocam ellerine sağlık;)
Hocam hoş geldiniz. Fotoğraflar çok güzel. :iyi
Hocam çok karizmatik çıkmışsınız.Aynı yabancı teknik direktörlere benzemişsiniz, italyan havası var,takıma transfer olup şehiri geziyorsunuz havası gördüm.
hocam gezdikçe gençleşiyorsun maaşallah..:nazar
Hoşgeldiniz hocam. Sizin memlekette yemyeşil mübarek :korku3
Taner ağabey hoşgeldin. Araç sene sonu transfer olur sanıyorum :)
Hosbulduk. :)
Hazir memlekete gitmisken araci nüfusuma gecirdim. :p uzuuunca bir sure daha beraberiz kismet olursa.
transfer falan yok yani. :cool: