Teşekkürler arkadaslar.
Kırmızı benim de aklima geldi. Direksiyon dikişleri kırmızı olsaydı hic düşünmeden yapardım ama böyle siritacagini düşündüm açıkcası.
Ama sıkıntı yok.ileride o da olur.
Ustamizi bulduk nasil olsa. :cool:
Printable View
Teşekkürler arkadaslar.
Kırmızı benim de aklima geldi. Direksiyon dikişleri kırmızı olsaydı hic düşünmeden yapardım ama böyle siritacagini düşündüm açıkcası.
Ama sıkıntı yok.ileride o da olur.
Ustamizi bulduk nasil olsa. :cool:
cok basarili olmus hocam :iyi yengeminde ellerine saglik. Benim körükte yirtik, bir gün yine yollarimiz kesisir insallah yengeme selamlar ;)
Maşallah harika bir çalışma olmuş yenge hanımın ellerine sağlık , körük yırtılırsa size yolluyoruz mademki :=)
Hayırlı olsun hocam çok güzel olmuş orjinalden daha iyi olmuş hatta.
Taner abi süper olmuş :) güle güle kullan
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
aleyküm selam. :) sen buraya gel yeter ki ;)
eyvallah. hiç çekinme. :)
evet eskisinden daha güzel oldu.çünkü alttan yarım santim kadar kısalttım körüğü.böylece daha güzel ve diri durdu. :iyi
valla sonuç beni de çok memnun etti.umduğumdan iyi bir iş çıktı. :havali
Hocam, çok şık olmuş ayrıca çokta yakışmış. Eşinizin eline emğine sağlık.Hocam iftarda, yemeği hak etti yazmışsınız, beğenmeseydiniz akşama bütün evi aç mı bırakacaktınız :):):)
taner hocam yengenin eline saglık gerçekten temiz iş olmuş süper yakışmış orjinal gibi demiyorum orjinalden daha guzel olmuş.. ..yengeyede bol selamlar cok begendiğimizi soyle hocam..
Körük işi muazzam olmuş, yengenin eline sağlık. Ben de anneme mi yanaşsam ne yapsam:D:D
Süper olmuş yengenin emeğine sağlık
Bizlerede güzel bir yol gosterdiniz Teşekkürler
Hocam harika olmuş, hanımların elinden herşey çok güzel geliyor.
sağol mücahit.aleyküm selam.aslan parçasının gözlerinden öpüyoruz. :)
sağol barış. eğer yapabiliyorsa hiç durma. :iyi
faydalı olduysa ne mutlu. :)
aynen reis. :)
Hocam gayet güzel, yengenin eline sağlık. Buradan görüp örnek alacak bir sürü arkadaş çıkacaktır :iyi
Dün görünce bir hevesle bahsettim bizimkilere, tamam yaparız dedi annem:) Kemere delik açan penseden de vardı eniştede. Tek iş deri bulmak kaldı. Bayramdan sonra yaptırırım anneme, kadın zaten yoruluyor oruç oruç.. Fikir için teşekkürler tekrar..hayırlı iftarlar herkese..
barış hocam deri kısmı işin en kolay yanlarından biri.parça olarak pazarda(Kadıköy cuma pazarı) bile satılıyor. :)
bulamazsan ben bile temin ederim. ;)
valla körük de değişmiş fosil diyordum araca artık fosillikten de çıktı M.Ö diyeceğim bundan sonra. Fakat yenge çok iyi bir iş çıkarmış ellerine sağlık çok güzel olmuş her ne kadar M.Ö araca yakışmasada :D
çok güzel olur.alttaki fotoda siyah derinin üzerinde dikiş için kullanılan ip çok güzel bir kontrast oluşturmuş. :iyi
http://bostanciotoderidoseme.com/ima...ssatbaslik.jpg