Bu arada jant nasil. :)
tapatalk...
Printable View
Bu arada jant nasil. :)
tapatalk...
avrupa'da peugeot alınacak iki ülke vardır.
1. hollanda
2. ispanya
her ikisinide talan ettim bir 407 coupe almak için ama hollanda bence araç alınacak süper yer araçlar az kilometreli ve son derece bakımlı olur.
Jant nasil jant?
tapatalk...
ben spor otomobil tutkunu bir adam sayılmam; d segmenti otomobil seven bir adamım lakin 407 yerine şiddetle 607'yi tercih ederim. 508 bu ikisinin arası bir araç başka da seçenek yok.1.6 thp yerine 3.0 v6 tabiki tercihim lakin 508'de bu seçenek de yok bu arada dizel out gasoline engine in ( ticari araç hariç dizel araba tercih etmiyorum )
ben peugeot firmasının yerine olsam marka temsilcisi olarak sizinle sözleşme imzalar, sponsorunuz olurdum:fiuw
jantlar güzel ama 407'de olmamış gibi, bu jantlar en güzel sw'nin üstünde duruyor.Ayrıca sw'nin en güzel yanı otomatik kapanabilen bagaj ama açılmayan cam tavan yazın tam bi eziyet keşke yarısı açılsa kesinlikle alınacak tek otomobil.
benim tanıdığım taner hoca bu kadar kolay pes etmez türkiyede mevcut tüm 17-18-19'' aralığındaki jantları bir şekilde gümüş ok üzerinde görür , o daima iyinin iyisi olabilirmi ? şüphesi taşır:nargile
ahanda yazıyorum buraya taner abi 18-19 jant takmaz bundan sonra.