teşekkür ederim. :)
aynen murat. ;)
Printable View
Arka camin alt tarafinda mavi sticker çok hoş duruyor..aynisini nerden bulabiliriz acaba....
Omere sormak lazim.ben bende olanlari dun abant bulusmasinda ankara ekibine verdim.usttekinden kaldi elimde...
tapatalk...
Alt taraftaki daha goz doldurucu
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sticker bende mevcut. İstanbul buluşmasında veya Çarşamba buluşmalarında getiririm. Gelemez iseniz kargoda yaparım.
Bana da kargolasana :cool:
tapatalk...
Çarşamba buluşmaları nerede yapılıyor ?
Teknolojinin Gözünü Seveyim :-)
Atasehirde :)
tapatalk...
Tebrik ederim taner hocam. harıka olmuş aracınız. Bende 407 almayı düşünüyorum ve şuan araştırıyorum. 146 sayfanın hepsinede baktım. Maşallah. ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Woooow Görüntü şahane Hocam. Maşallah :nazarKazasız belasız sürüşler.Benim ne kadar çok gelmek istediğimi biliyordunuz Hocam abant'a keşke bu hafta olsaymış Gümüş Ok ile resim çektirirdim ayrıca jantlar sanki bi sembol oluşturmuş görüntüde bi filmde görmüştüm bu sembolu ama film aklıma gelmedi.Resimde sanki Avrupa'da çekilmiş gibi Hocam :)
Süper :)
al fotoyu poster yap maşallah
oyyy masallah aslan fena cıkmıs:nazar
Maşallah aslana.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taner Hocam bu ne güzellik:nazar, bu nasıl bir aslan:nazar, bu nasıl bir fotoğraf çekimidir:nazar
Size, Gümüş Ok'a ve fotoğrafı adeta postere çeviren o güzel ellere Kocaman MAŞALLAH!...
aslan güzel olunca resimde süper oluyor :nazar
mert, muharrem, murat, mahmut, hamzahakkı, şamil, salih teşekkürler arkadaşlar. :arkadas
mert filmin adını hatırlarsan söyle. :)
eyvallah şamil, ben de çok beğendim fotoyu. :iyi