Kocaman Maşallah:nazar Kazasız belasız keyifli sürüşler Hocam. Ben bazı yapılan veya alınan ürünleri bilmiyordum,günümüze kadar olan bütün işlemlerin resimleri sayesinde öğrenmiş oldum.
Printable View
Kocaman Maşallah:nazar Kazasız belasız keyifli sürüşler Hocam. Ben bazı yapılan veya alınan ürünleri bilmiyordum,günümüze kadar olan bütün işlemlerin resimleri sayesinde öğrenmiş oldum.
Taner hocam yapılması gereken her şey sıralı olarak yapılmış :)
yeni araç alan arkadaşlara tam bir sunum
Bencede; ilk gunden çok daha iyi konumda ve 407 harcadığınız tüm masrafları haketmiş
sağlık ve huzurla kullanmanız nasip olsun ;)
teşekkürler arkadaşlar,
hamzahakkı; gerçekten aramızda bir bağ oluştu.satma düşüncesi ara sıra aklıma gelse de iş ciddiye binince bir türlü kıyamıyorum.
mert; insallah yapılanlar 407 sini seven arkadaşlara ilham kaynağı olur.
muharrem; ben de senin gibi her kuruşa değdiğini ve yaptığım her şeyden ayrı keyif aldığımı düşünüyorum.
Mükemmel dokunuşlar kesinlikle. Kazasız ve herdaim mutlu uzun yıllara inşallah
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam 407 için denecek bir şey kalmamış. Özetle "el emeği göz nuru"
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hocam 407 sevenler içinde teksiniz...
sağolun arkadaşlar.abartmadan şık duracağını düşündüğüm şeyleri yaptım.
estağfurullah :) benim tanıdığım her 407 kullanıcısı aracını seviyor. :iyi
evet mahmut daha önce burada yazdığım ve bir süredir yapmayı planladığım 5 yılın özeti bugüne kısmetmiş. http://www.forumpeugeot.com/images/s.../g%C3%BCl1.gif
Maşallah hocam. Böyle bakınca verdiğiniz emek daha bir ortaya çıkmış
Mobil cihaz
Maşallah aslaniniz sihirli dokunuşlarla daha bi yakışıklılaşmış
maşallah aslana çok güzel olmuş emeğinize sağlık
ikinize de maşallah o :iyizman
yaptiginiz uygulamalarla diger 407 kullanicilarina önderlik yapip, bizlerinde araclarimizi daha cok sevmemizi sagladiginiz icin cok büyük hayir dualari aldiginiza eminim hocam, en azindan benden tarafa :tesekkur
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.
bir parça katkımız olduysa ne mutlu. dualar karşılıklı hasan. :arkadas
Hocam arabanin masallahi var her seferinde diyorum ama ikinci bi araba alip bunuda bastan asagi modifiye edip garaja koysan diyorum :D
aynen taner hocam, amacını bulmuş. ben de kopya çekerek bir özet oluşturdum. ama bayağı zorladı beni, az önce bitti:)
hocam sabır gerektiren, zahmetli bir süreç olduğu aşikar lakin bu aşkla gümüş ok'tan ayrılık çok zor olur...hani sıfır bir araç alınması gerekirse diyorum :)
Masallahhhhh
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi