Ülkenin birçok yerinde elektrikler kesilmiş. Diyarbakır'da da elektrikler yok. Sizin şehirlerde durum ne?
Printable View
Ülkenin birçok yerinde elektrikler kesilmiş. Diyarbakır'da da elektrikler yok. Sizin şehirlerde durum ne?
Şişlide yok şu an
Başakşehir'de de yok elektrik.
Ankara Bilkent Cinnah caddesinde ve arası yol boyu trafik ışıkları ve alt geçit ışıkları kesik şu an
No Name's
Kavacık şile ve Kadıköy'de de yok , elektrik kesintisi açıklanmış ama yazdıkları ilçelerin dışındada elektrik yok ve saat 17:00 ye kadar gelmeyecekmiş.
Yetkililer, “Otoyol olarak tabir edilen büyük hatlarda sıkıntı var. Kesintinin nedeni araştırılıyor. İlk izlenimler arızanın Ege bölgesi kaynaklı olabileceğini ortaya koyuyor. Arızanın giderilmesi için bütün olanaklar seferber edildi” dediler.
Bursa ve eskisehirde de yok su an 5 te sinavim var bir de insallah ertelenir 😄😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diyarbakır'da elektrik geldi çok şükür
3 gündür şanssızlıklar peşimi bırakmıyor. bu akşam da hiçbir şey yokken telefonum bozuldu intihar etti resmen taş gibi telefon kapandı bi daha açılmadı
Arkadaslar sizden kisisel bir ricam olacak.yapacaginizi zaten dusunmuyorum ama:) bir yerden bir sekilde alisveris yapiyorsaniz ve bir zorluk ile karsilasmissaniz lutfen kim oldugunu kanitlamaya calismayin. Orn; ben avukatim ben polisim ben muhendisim ben valiyim gibi. Ben artik tiksinmeye basladim bu insaardan. Yamultup gonderiyorum:) birine bende cem baskan dedim gercekten biryerin baskani oldugumu sanip geri vites yapan oldu:)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam valla düşünmedim desem yalan olur :) nisan ayı bana uğursuz geldi gerçekten. Bugün de annem ameliyat oldu safra kesesi alındı. Bu ay bir aksilik daha istemiyorum.
ayrıca arabayı da aldım telefon bozuk olduğu için fotoğraf çekemedim. Kaputta 1cm kadar boya çatladığını farkettim derin bir çiziğe de kalemle rötuş yapmışlardı belli oluyor orası. Tampondaki yırtılma da dikkat çekiyor biraz ama kırık ızgara ve tamponun iç parçalarını çok iyi yapmışlar. 270 tl verdik. Telefonum da internette araştırdığıma göre 200 liralık bir masraf çıkaracak. 2 yıldan fazladır kullanıyordum note 2 yi hiçbir sorun yoktu bir anda öldü. Telefon için de önümüzdeki hafta karar çıkacak ev meclisinden :)
Arkadaşlar alım satım konusunda bir satış ilanı yazdım ama konu görünmüyor. Acaba eksik birşey mi var yoksa herhangi bir değerlendirme mi yapılıyor?
Kışlıkları çıkardık Ankara'da kar var :) havalar da şaşırdı.
Inanılmaz ya. Ankara kar yağışlı.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04...adecf5ea80.jpg
Anka benden önce davranmış. :)
No Name's
Küresel ısınma ve etkileri.
Sınav var mecbur arabayla çıkacağım yavaş yavaş asr destekli gideceğim artık.
Aman dikkat Özgür. Sadece senin dikkatin yetmiyor tabii ki. Umarım geçen bahsettiğin yaşlı şöförlerden biri denk gelmez :)