hocam çok şık olmuş direksiyondaki krom detay aracın torpido ve vites topuzuyla birbirlerini tamamlamışlar güle güle kullanın.
Printable View
hocam çok şık olmuş direksiyondaki krom detay aracın torpido ve vites topuzuyla birbirlerini tamamlamışlar güle güle kullanın.
Tek kelime 10 numara olmuş Emeğinize sağlık :D
Abi çok iyi fikir.çok şıık olmuş.Sürüşü daha keyifli yapacaktır. Airbag ile maliyet daha da artmıştır sanırım. Herşekilde çok şık olmuş masrafa girdiğine göre sanırım araba değiştirme fikri rafa kalktı :)
çok güzel olmuş hocam,güzel günlerde kullanın.
Taner Bey çok güzel olmuş güle güle keyifle parlatın direksiyonu..
Bu parça kodlu direksiyonda patlama yapıyoruz resmen :) ama kulanım hissi çok güzel.. bir düşünce sarıyor 3008 5008 i ilk başta keyifli kılan demek ki bu direksiyon simitiymiş :)
Taner bey bir düşünceyi paylaşmak isterim airbag kapağındaki Peugeot logosu keşke eski logodan olsaymış daha iyi olmazmıydı.
Çok yakışmış hocam, araç daha da gençleşmiş :D
Son foto da bomba :gül4:
Taner Hocam çok mantıklı ve yerinde bir seçim yapmışın. Gümüş Ok'a ne yakışmaz gerçi :havali
Bir direksiyon arabanin havasini nasil degistiriyor sanki baska bir arac olmus. Cok cok guzel olmus. Onumuzdeki servis gununde aslanima hediye edebilirim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın hocam. Çok hoş olmuş.
Diğer yorumlar gibi ben de çok iyi olmuş diyeceğim hocam. Benim de ne zamandan beri aklımda olan fikri yerine getirmişsiniz. Gerçi ben sadece deri kaplatmayı düşünüyorum. Bakalım,kısmet.
Hocam çok güzel olmuş güle güle kullan Allah tadını çıkartmayı nasip etsin.
örnek olsun diye paylaşıyorum. Tabiki bu ali ile güzel olmuş ama aracın diğer logoları ie uyum açışından aklıma geldi
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/191/ufpg.jpg
Bu fotodaki uygulama da sadece direksiyon yeni bizim fark airbagide yenilememiz oldu Yapilmisken yenisini yaptik sonucta 407 nin cikan airbagi direksiyona uysaydi eski uzerinden devam edilirdi yeni varken eskini neden uygulayalim zaten eski logolu cikma airbaglari temiz bulmaniz neredeyse imkansiz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Anladım O zaman Taner bey güle güle eskitsin kazasız belasız keyifle..
Hocam güle güle kullanın, gayet şık olmuş..
yorum yapan, iyi dileklerini belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
direksiyon değişimi çok basit ancak uygulamada en önemli kısım hava yastığı. yeni direksiyonla beraber yuvaya uygun yeni hava yastığı alınması gerekiyor. bu da maliyeti bır hayli arttırıyor.
çıkmacılarda hava yastığı bulmak mümkün ama ben ömerin bulup haber vermesiyle biraz daha maliyete katlanarak sıfır hava yastığı almayı tercih ettim.
Hocam direksiyon aşırı değiştirmiş iç görüntüyü mükemmel olmuş. İyi günlerde kullanın. Mahmut abiyle Coşkun abinin resmine öldüm ya :D
Çok yakışmış gerçekten iyi günlerde kullanın :)