Hocam hiç söylemiyorsunuz giderken :)
Printable View
Hocam hiç söylemiyorsunuz giderken :)
Başınız sağolsun Hocam.. Bu hafta içinde sanırım cuma olacak edirne var hocam. Çarşamba konuşuruz :)
Anlaşılan 18 ile gümüşok mutluymuş hocam :(
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hocam direksiyon nasil? 16 ile 18 arasindaki büyükk komfor farkindan sonra nasil geldi size?
hayırlı olsun hocam çok şık olmuş aslan maşallah
Sagolasin murat.
Senin konuyu da ihmal etme. ;)
tapatalk...
Taner Hocam hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.Hocam benim lastiklerde 225/45/17 direksiyon dolayı 215/55/17 yaz lastiği siparişi verdim.
hocam merhaba bu arada emanet fransadan geldi bir gözat istersen
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2804633/detay/
sağolun.
aracınız 1.6 hdi. dolayısıyla eğer lastiği 215 taban kullanmakta kararlı iseniz 215 55 17 yerine 215 50 17 lastik kullanmanızı tavsiye ederim.
nedenine gelince 1.6 hdi lerde kullanılan 205 60 16 lastik ölçülerine göre 215 55 17 lastiklerde fark %2.45. 215 50 17 lerde ise fark %0.61.
bu fark ne kadar az olursa o kadar iyidir. :iyi
murat senin konuyu aktif hale getirerek düzenledim. ;)
Hocam önerinizi dikkate alacağım sipariş verdiğim lastikler daha kargoya verilmemiş ebatlarını değiştireyim
iPhone aracılığı ile gönderildi
Taner hocam uzun süre yoktum uzak kaldım ciddi faaliyetlerde bulunmuşsun her şey çok güzelde 17 ye bilmiyorum ama inşallalh göz alışır :)
hep canlı canlı gordugum için atlamışım konuyu hayırlı olsun yeni jantlar kazasız belasız :nazar
bulusmada konuştuğumuz gibi keyif için 1.6 nın hakkı etoil :nargile 2.0 ın hakkı galaxie :iyi
Buluşmada öyle mi konuştuk Coşkun abi :)
Parlıyor resmen :) Maşallah.
407 dizaynından daha güzel bir D sınıfı otomobil üretilmedi. keşke 508 de bu tasarımı daha da iyileştirerek devam etselerdi.