Hocam çok şık olmuş, Uzun süreli araman sonucu bence en güzel sonuca ulaşmışsın.
Printable View
Hocam çok şık olmuş, Uzun süreli araman sonucu bence en güzel sonuca ulaşmışsın.
Hayırlı olsun hocam
taner hocam hayırlı olsun güle güle kullan.. sanki galaksiler gitmemiş gibi izlenim veriyor :gül3:
iyi dileklerini ileten tüm dostlara teşekkürler. :arkadas
mücahit hocam galaxieler ruhumuza işlemiş.:havali
ilkay ben en çok lastiklerin performansını merak ediyorum.bakalım artık.
Taner hocam masallah inceledim aracinizi oktan ziyade mermi gibi duruyor :) allah hayirli kullanmak nasip etsin bol jant degistirmeler )
Hocam sizde 17' sınıfına geldiniz çok şükür :gül4:
Allah kaza bela vermesin inşallah, çok güzel olmuş jantlar
Güle güle kullanın Taner hocam. Yakışmış bence. :nazar
sağol. umarım bu son olur .5 yılda 5 takım lastik, 3 takım jant(16-17-18) .yeter artık. :D
teşekkür ederim can.biraz ufak ama ben de beğendim.:)
hoş bulduk taylan.sen bize(18) gelmeyince biz sana(17) geldik.:gül4:
hayırlı olsun hocam, lastiğinize jantınıza taş değmesin :)
Hayırlı olsun. Keyifli güvenli sürüşler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hayirli ugurlu olsun, güle güle kullanin hocam. Daha önce bir 407 coupenin üstünde canli canli gördügümde etoile benim icime sinmisti. bence Etoile'de komfor ve estetik birlesiyor.
[IMG]http://i1186.photobucket.com/albums/...2-17141556.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1186.photobucket.com/albums/...2-17141537.jpg[/IMG]
MaşAllah Taner hocam, gayet şık olmuş Gümüş ok günden güne güzelleşiyor, kazasız, belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim. :)
çok guzel olmuş yakışmış güle güle kullanın..
Güle güle kullanın hocam taş değmesin :)
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. :)
hasan; senin koyduğun ikinci fotoda jantların araç üstündeki görünüşü, özellikler de arka taraf pek çekici gelmedi bana.407 coupenin altında ezilmiş 17 lik jantlar.bayağı ufak kalmışlar.
coupenin hakkı her türlü galaxie. :havali
gumus oku görünce ben:kafa
hocam yeni jantlarınız hayırlı olsun çok şık olmuş 407'nin heybetli kasasına bir inç daha büyügünü taksanız daha iyi olucaktı diyecem neyse karıştırmayayım:)
ayrıca birara aracı satıcaktınız üzüldüm bu araç hani cuk diye oturdu derler ya aynen öyle yakışıyor size