Hayırlısı hocam. Herşeyde bir hayır vardır.
Printable View
Hayırlısı hocam. Herşeyde bir hayır vardır.
Hocam şu ötv saçmalığı olmasa benimde niyetim vardı. Devlet büyüklerimiz otur oturduğun yerde deyince bizde uslu uslu söz dinledik. Ama araç değiştirirsem bu kesinlikle golf olmayacak. :p Samimi olmak gerekirse şu sıralar kalbimi cla amg ler biraz hızlandırıyor diyebilirim. Eğer gümüş ok yerine başka bir araç düşünüyorsanız size de gerçek gümüş ok yarışır :havali2
Ahh hocamm ahhh telefondada konuştuk ama hadi bazıları (ör: mah...t) neyse de sizden hiç beklemezdim. Zaten aklınıza girenle görüşeceğim 😄😄
Mobil Cihaz
Tüm detaylarını dinledim, çok eğlendim :) Tabi Taner hocam da onca stresten sonra gülüyor geçiyor ;)
İyi ki malum markaya geçiş yapmadınız hocam, moderatörlükten istifa edecektim yok :fiuw
Ama ben biliyorum, bunlar hep dış mihrakların, faiz lobisinin işi :gül4:
Hayırlısı olsun hocam Allah gönlüne göre versin.
Tapatalk...
Hayırlısı olsun hocam bende bu gün sattım araç şuan başakşehirde :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı olsun. Hem belli mi olur yeni 308'i görünce belki gönlünüz ona kayar.
Ben şunu anlamadım Hocam, Siz yılda bir iki kezde olsa full bagaj 407 kullanan bir ailesiniz. Küçük araç düşünürken de hep bunu söylerdiniz. Peki o zaman neden küçük hacimli Golf tercih ettiniz?
Zararın neresinden dönseniz kardır bence :iyi
En kötü Peugeot (407) en iyi Vw'den (golf) iyidir. :nargile:gül4::cilgin
Hocam herseyin hayirlisi once de...ben sizin yerinde olsam donmezdim kararimdan tabi hesap meseleside bulmaya calisirdim bi sekilde hocam cunku alacagina niyetlenip program yapip alamayinca hem moral hem de elindekininde kiymeti bitiyor akliniz takiliyor benim sahsen ole olurdu hayirlisi tekrardan insallah daha iyileri nasip olur
Hocam, en başından beri olayın bir miktar içinde olduğumdan senden son haberleri bekliyordum. Hatta ÖTV hikayesi sonrasında bir arayayım dedim. Ancak yoğun iş telefonu trafiğimden vakit olmadı. Herşeyde bir hayır vardır, diyelim.
Taner hocam stresli bir deneyim geçirmissin geçmiş olsun aslanın kaldıgınada sevindim
artık aranızı nasıl düzeltirsiniz bilmem:)
Valla Hocam okumamıştım, 2 gündür ama okuyunca anladım ki hayırlısı olmuş bence de... Golf tamam çok iyi bir araç ama şu an o paraya alınacak bir araç değil... 3008 ya da 5008 alsaydınız en azından hem daha geniş bir araç hem de daha yeni bir araca binmiş olacaktınız ama...:iyi
Hocam; Sakın vosvos için satma aracını, yoksa bozuşuruz! :vandal
Abi gecmis olsun diyecegim. Buyuk bir kayiptan donmusun.308 den sonra golf eh olabilir ama 407 den sonra gelecek ve sana yakisacak araba bence 508 di. Dacia senin dusuncelerine uyan bir arac aslinda onyargisiz baktigimizda uygun olabilirdi.
Jantlar icin bende uzuldum ama bu jantlarin olmamasi araci her an degistirecek gibi hissettirir sana. Tetikte olacagibi dusunuyorum acikcasi. :))
hayırlısı olsun hocam. Ama değiştirme insanın bir kere aklına girdi mi, dönüşü yok. Size aslandan sonra daha büyük bir sedan kullanmak yakışır.
Ya da çocukların evden uçma zamanı geldi ise eşiniz ve sizin için coupe bir araç daha çok yakışır diye düşünüyorum. En azından o aşamaya gelirsem ben öyle yapmayı düşünüyorum.
valla dediğim gibi cem; bayağı bir macera yaşadık ama şimdi arabadan çok jant- lastik derdindeyiz.bakmışsın bir sürpriz yapmışım. :)
sessiz gece; coupe araç değil ama çocuklardan sonra hatchback araç hep aklımda.