abi hayırlı ugurlu olsun gercekten harika ötesi olmus,407 si olan arkadaslara allah sabır versin.
Printable View
abi hayırlı ugurlu olsun gercekten harika ötesi olmus,407 si olan arkadaslara allah sabır versin.
hasan akşam mahmut ve gökhan kaptanla beraberdik. evde değildim o yüzden cevap yazmakta geciktim.
parçanın kodu:16075569 80.
bu arada söküm işine yetişemedim, ben ödemeyi yaparken sökmüşler bile. :)
sökerken sıkı asılmak gerekiyor ve bayağı güç istiyor diye biliyorum.
Hocam mükemmel olmuş, Allah nazar değdirmesin :)
Sevgili Taner Hocam,
Dokturmussun yine, gercekten cok hos olmus iyi gunlerde kullan :)
Vites topunuzu ilk gördüğümde 208'den daha çok vites topuzunu beğenen biri olarak çok beğendim :D
Hayırlı olsun hocam, güzel zamanlarda eskitin :)
oyyy oyyy oyyy ne güzel olmuş hocam yaaaa ben de isterim bendeeeeeee
Maşallah hocam hoş olmuş güle güle kullan.
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.:arkadas
yasin seninle tamamen aynı fikirdeyim.bunu da gösterdim sanırım. :)
murat epey ara vermiştin hoşgeldin, abdullah sen de hoşgeldin.
bu arada kullanım ile ilgili birşeyler yazayım: öncelikle vites geçişleri daha hızlı ve daha sarsıntısız oldu. :gül4: ikinci olarak da sürekli vitesle oynuyorsunuz ki bu da trafiktekilerin tuhaf bakışlarına sebep olabiliyor.http://www.forumpeugeot.com/images/s.../g%C3%BCl5.gif
şaka bir yana kullanım ile ilgili şunu söyleyebilirim; kışın buz gibi, yazın ise kor gibi bir topuz sizin kendisini avuçlamanızı bekliyor olacak muhtemelen.bir de güneş belli bir açıdan geldiğinde parlama yapabiliyor.
hayırlı olsun birde ben bulabilsen şu vites topuzundan
hayırlı olsun. Oldukça hoş gözüküyor. Vites üstündeki kırmızı şeridi tamamlamak adına farklı yerlerde kırmızı şerit olsa, birbirlerini tamamlar diye düşünüyorum.
çok güzel olmuş taner bey... güle güle kullanın
Hocam güle güle kullan. Araç içine ayrı bir hava katmış.
Hocam güzel günlerde kullanın. Gerçekten güzel olmuş.
beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. :)
araç içine ayrı bir hava kattığı da doğru. :havali