özel mesaj attım :)
Printable View
Tamam teşekkürler...:iyi
biz kışlıkları çıkardık, kış geri geldi. bu gece istanbul'a kar yağdı. :)
"İstanbul, gece yarısı başlayan ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sebebiyle güne kar sürpriziyle uyandı. Sabaha karşı başlayan kar yağışı etkisini yitirdi."
bugün başakşehire gidip geldim.dönerken akşam saat 20 civarı başakşehirde hafif kar atıştırıyordu.
bu vesile ile lastiklerin ıslak performansını bir miktar da olsa demene imkanı buldum ve çok beğendim açıkçası.
ilk izlenim olarak lastikler ıslak zeminde, gerek yol tutuş olarak gerekse frenaj olarak güven veriyorlar insana. :iyi
Hocam lastikleri hakkaten çok uyguna almissiniz 2 gündür araştırıyorum 960 tl altina lastik bulamıyorum....conti, good year, lassa, Bridgestone hepsini sordum, dunlop bayileri 205 60 16 ebat lastigimiz elimizde de sirkette de yok diyorlar, forumdan bilgisini edindiğim kumho ku31 sordum o seri de hic bir yerde yok :(
Kumho KH17 baktın mı Eyüp hocam ?
205 60 16 cok yaygin bir ölcü degil.
Mersinden dönerken hem pazar hemde ramazanin ilk günü, tekeri yarmistim. Aksaray'da köhne bir lastik tamircisine zor vardim, ince stepne ile. Allah'a cok sükür adam telefonla lastikciyi evinden aradi, elinde bir tane 205 60 16 varmis aldi getirdi piyasa fiyatindan cok az fazlasina;) verdi.
Taner hocamin lastikler ise tam schnäppchen olmus :)
not: schnäppchen; alisilmisin disinda cok nadir olan indirimli fiyat
benim aldigimda kumho solus KH17 idi. 210 vermistim :)
bu arada Taner hocam kizacak simdi bize :kac
aynen dediğin gibi oldu hasan.Kısmet işte, özel biir kampanyaya denk geldi.zaten adamın elindeki son takımı aldık.
biraz daha geciksek dükkandaki kompresör vasıtasıyla havayı alacaktık.:D
eyüp hasanın da belirttiği gibi 205 60 16 çok yaygın bir ölçü değil.bu nedenle de hem bulmak zor hem de pahalı.
bugün bir tanıdığım hafta içinde 205 55 16 turanza er 300 ün takımına 750 tl verip almış.205 60 16 ları bu fiyatlara bulmak mümkün değil maalesef.
Gerçekten 205/60/16 ebatlı ölçüleri piyasada bulmak zor oluyor. Bir çok lastikçinin stok un da olmuyor. Olan ise fahiş fiyat istiyor. Galaxie leri alınca nerede ise çok az kullandığım mıchelin ler benim depoda duruyor. Ben rahatım. Bir aksilik durumunda lastiklerim var.
Selamlar arkadaşlar;
Ben aracımda 205 60 16 Dunlop kullanıyorum yaklaşık 45.000 km yol yaptım bu lastiklerle herhalde bir 45.000 daha yapabileceğimi düşünüyorum,bence piyasada satılan en kaliteli lastiklerden diyebilirim...ayrıca bu lastikleri bulamayanlara Antalya dan bakabilir fiyat alabilirim...
Lastikleri yakından görüp inceleyen biri olarak üzerinde bulunan kanalların etkisiyle 245 lerden bile daha geniş görünüme sahip Allah kaza bela vermesin hocam güle güle kullanın istanbulun belediye çukurlarından korusun Allah :))
amin abdullah sağolasın.Allah hepimizi kazadan beladan korusun. :iyi
dün trafik sigortamızı yeniledik:274 lira 18 kuruş
nisanda da kasko yenilenecek.
selim ben senin yaptırdığın fiyatın aracın motor hacmiyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.trafik sigortası fiyatları değişkenlik gösteriyor.
ben axa dan yaptırdım.başka bir firmadan fiyat 310 çıktı.hatta daha yüksek fiyat çıkan şirketler de var.
maalesef ... :(
1 Nisan :)