Arkadaşlar ben İstanbuldan mavi yaş 33 elektrik teknisyeni bundan sonra aranızdayım. Aracım 308 comf.hdi otm.2010
Printable View
Arkadaşlar ben İstanbuldan mavi yaş 33 elektrik teknisyeni bundan sonra aranızdayım. Aracım 308 comf.hdi otm.2010
Listeye eklenebilmeniz için aşağıdaki şekilde detayları verirseniz seviniriz
örnek;2009 Peugeot 308 Comfort 1.6 VTi 120 Bg. Babylone Kırmızı
Bu başlığı tamamen unutmuştum... Listeye bakınca adımı görmek epey duygulandırdı beni :bye2
Artık 308 VTi otomatik ile bir birlikteliğimiz yok ama anılarımda her zaman yeri olacak :ask
2008 308HDI comfort stil pak. 110 Siyah inci KOCAELİ
İlk sayfadaki listede yeralmaktaydın zaten; sadece şehir yoktu onu da ekledim....Alıntı:
MTN Nickli Üyeden Alıntı
Bende listede 60. sıradayım ama şehir yok (Ankara) :)Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Ankara eklendi...
Aracım 2010 308 comfort 1.6 HDİ 110 bg. autoR6 GRİ
geç olsa da: 2011 peugeot 308 auto6r comfort pack + executive pack. köpekbalığı gri. İzmir - Ersin
selam arkadaşlar, aracım :
Peugeot 308 Auto 6 R Sportium 2011-İnci Siyah
volkan ökten Rize
Aramıza hoşgeldiniz..aracınızın fotolarını da aracım kısmında bekliyoruz..keyifli forumlar :)
selamlar bende yeni peugeotguyum
2011 308 90hdi comford
Aramıza hoşgeldiniz..kendinizi ayrıntılı tanıtırsanız ve aracınızın resimlerini de paylaşırsanız seviniriz..keyifli forumlar :)
hoşgeldiniz murat308 keyifli forumlar kazasız belasız sürüşler dilerim. Aracınızın resimlerini eğer varsa aslanınıza taktığınız bir isim kendinize konu açarak http://www.forumpeugeot.com/index.php?board=25.0
burada paylaşabilirsiniz
arkadaslar tekrardan mrb. tanisma bolumunde yazdim ama buradan da sanırım kendimizi tanitiyoruz:)
2011 peugeot 308 auto6r envy köpekbalığı gri. Gokhan Keskin Istanbul/Atasehir -Meslek; Gemi kaptani - yas 35
hoşgeldiniz. :)Alıntı:
gokhancpt Nickli Üyeden Alıntı
ataşehirin neresindesiniz.belki de komşu çıkarız.
ayrıca gemi kaptanı olmanız sebebiyle reis le paylaşacak çok şeyiniz olacaktır. ;)
Ataşehir benim işyerimde Ataşehirde Gardenya 3 Plaza bu arada tekrar hoşgeldinizAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Gökhan Kpt,
aramıza hoşgeldiniz. Hangi okuldansınız. Yaşınız itibariyle Uzakyol Kaptan ehliyetini çoktan almış olmanız gerek. Ben Güngen Denizcilikteyim....
Taner hocam, iş yerim yenisahra da metro gross marketin arkasinda, ev de şerifali de. Form dan okumustum Reis arkadasla ayni meslekten oldugumuzu, ee artik bir araya geldigimizde dedikodu bol olur:) Fakat esimin de ogretmen olmasindan dolayi egitim sektorunden de uzak sayilmam hocam, sizinlede sohbetimiz bol olur:)
Reis diye hitap ediyorum, oncelikle isminizi bilmedigim icin boyle demek zorunda kaldim. Karamursel Mezunuyum, Uzakyolu KAptani olarak 2 sene calistim simdide Royal-Mar denizcilikte Opr. Muduru olarak calisiyorum. Gungen denizcilik te yakin bir yerde diye hatirliyorum.