Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
Printable View
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
Çok yakışmış, çokta keyifli olacağını düşünüyorum.
hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin hocam. Eski Kumholar 2.el idi galiba, kac mm profili kalmistiki degistirdiniz? Ayrica dunloplar kaca geldi?
Güle güle kullanın hocam. Güzel görünüyorlar. :iyi
evet hasan.kumholrın şu anki dişleri 5.5mm ve 6mm civarında.kumhoları kullandığım süreçte son derece memnun kaldım lastiklerden.
ne ıslak zeminde ne de kuru zeminde kumholarla hiç bir sıkıntı yaşamadım ki özellikle virajlarda limitleri zorlarım arasıra.hatta bu sabah okula giderken birisiyle inatlaştık ve normalde 50km(ki bu hız bile orası için bayağı hızlı sayılır) ile girdiğim çok sert bir viraja 70 km ile girdim ama bana mısın demediler kumholar.
ancak lastikler ses yapmaya başlamıştı.benim lastiklerle ilgili tek sıkıntım buydu.eğer dunloplar çok hesaplı olmasaydı bu sezon da kumholarla giderdim.
yeni lastikleri 950 liraya 8 taksit aldım.
hayırlı olsun hocam ...yeni herzaman iyidir yorumları bekliyoruz ...
fiyat gercekten cok uygunmus, sormaya gerek yok ama üretim tarihine baktiniz mi? Tekrardan güle güle kullanin ama inatlasmadan :):f1
sağol mücahit.ben de senin gibi düşündüm zaten :havalikullandıkça yorumları da yazacağım
teşekkür ederim can. :) görüntüyü ben de beğendim.zamanında okumuştum; yapılan abir araştırmaya göre kullanıcıların büyük çoğunluğu lastiğin performansının yanında görüntüsüne de büyük önem veriyorlarmış.ben de onlardan biriyim. :havali
Abi hayırlı olsun. Sağlıkla eskit:)
Hayırlı olsun, güle güle eskit ;) :nazar
hocam hayırlı olsun,:nazar
Hayırlı olsun sonunda sessiz yumuşak sürüşler başladı taş değmesin hocam.
Hocam hayırlı olsun fiyat gerçekten uygunmuş bu aralar lastik soruşturduğumdan fiyatları biliyorum orjinaI ebatındaki lastikler için bu fiyatları çekiyorlar
Birkaç gündür Taner abi ile konuşuyoruz lastikler gerçekten bedava!!!
hayırlı olsun. yorumları merakla bekliyorum
iyi dileklerini belirten tüm dostlara teşekkür ederim. :arkadas
ben bayıldım lastiklere kazasız belasız kullan abim:nazar
kimse "ayranım ekşi demez" ama dunlopun kendi sitesinde yer alan test sonuçları.ama ben her zaman kullanıcı deneyimini daha fazla önemserim :iyi
http://www.dunlop.eu/dunlop_trtr/tir...sport-maxx-tt/