Abi senin arabada yay yok değil mi yahu ? Pek te fena durmuyormuş hani :) :fiuw
Printable View
Abi senin arabada yay yok değil mi yahu ? Pek te fena durmuyormuş hani :) :fiuw
masallah manzara bahane gümüş ok şahane:nazar
eyvallah mahmut, aynen:havali
ekrem evet bende yay yok.görüntünün fena durmaması biraz da lastiklerin olduğu bölgenin fotoğraflarda koyu çıkmasından olsa gerek.:)
maşallahhh karedeki fosil hariç herşey muhteşem :D
ahahah :D abi güldürdün bu saatte :)
jant lastik set halinde olan kışlıkları araca taktırmak için dün öğleden sonra başlayan maceram bu gün öğlene doğru bitti.
bu süreçte ister inanın ister inanmayın 9 lastikçi gezdikten sonra ancak 10. lastikçide kışlıklarımızı taktırabildim.:kafa
bazılarınızın bildiği gibi 407 lerin orjinal 16 lık jantlarının göbeğinde delik yok.bu da balans aşamasında problem oluyor.
ya özel bir aparatla bilgisayarlı makinede balans yapılacak ya da jant lastik araca takıldıktan sonra araç üzerinde balans yapılacak.
öncelikle gittiğim lastikçilerin hiç birinde bu aparat yoktu. dördünde ise araç üzerinde balans yapacak makine yoktu.miilet bilgisayarlı
balans makinesı kullanıyor.üç yerde makine vardı ama üçünün de makinesi bozuktu. iki yer ise sadece jant söküp takacağı halde
fahiş fiyat talep etti.
artık iyice ümidimi kaybetmişken son bir gayret bostancı sanayinde mahmut vesilesi ile tanıştığım bir lastikçiye gittim ve mutlu son:
25 tl karşılığı kışlıklarıma kavuştum.
son durum...
http://i1111.photobucket.com/albums/...4112012354.jpg
http://i1111.photobucket.com/albums/...4112012355.jpg
geçmiş olsun.
bende zorlu bir şekilde taktırdım. ama benim aslanda da bijonun birinin yuvası bozulmuş, bijon boşa dönüyor. daha yaptırmaya fırsatım olmadı.
taner hocam bu iş eziyet olmuş ya..ama her sene balans yaptırmak gererkmiyor herhalde...ben direk kışlıkları kendım taktım zaten lastikler balanslıydı...
Balans ayarı bozulmuşmuydu peki ?
hayırlı olsun abi sonunda halletmene sevindim:)
Şükür kavuşturana desenize hocam :)
Hocam hadi hayırlı uğurlu olsun 15" leri takınca bende aynı duyguya kapılmıştım ama sadece aracın içindeyken dışarda baktığımda aracın içine binene kadar gözlerimi kapatıyorum :D
arkadaşlar kış geldi çattı. aracımda sarı ışık veren h1 55 wat ampül kullanıyorum ve özellikle yağmurlu havalarda akşamları aracın kısa farlarının aydınlatmasından hiç memnun değilim.
yağmurlu akşamlarda daha iyi aydınlatma sağlayacak H1 kısa far ampülü tavsiyelerinizi bekliyorum.
Osram night breaker plus. 50-60 tl arası fiyatları var hocam. Orijinal ampullerden biraz daha olsa beyaz. İnternetten testlerine bakarsınız. Bir önceki serinin ömrü azdı fakat plus ların ömrü gayet iyi.