Necdet bey,
Araç rengi kırmızı fakat ön taraf siyah kaplama sanırım değil mi?
Printable View
Necdet bey,
Araç rengi kırmızı fakat ön taraf siyah kaplama sanırım değil mi?
208 hp motor bu küçüj aracı uçuruyordur. Nitekim 0-100 km hızlanma süresi 6.8 sn.
İnsanın genç olası geliyor.[emoji4] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e9c1cc96b7.jpg
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet araç çift renkli.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0e710b85a3.jpg
Necdet abi yeni 3008 sınıfının üstünde bir araba olmuş çok iddialı. Hele 208 gti by Peugeot Sport var ya off tam canavar. Keşke benim olsa 😂 ayrıca 308in fiyatı şaka gibi. Premium pack ile %60 a giriyor galiba
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=tsinanb;238070]Necdet abi yeni 3008 sınıfının üstünde bir araba olmuş çok iddialı. Hele 208 gti by Peugeot Sport var ya off tam canavar. Keşke benim olsa 😂 ayrıca 308in fiyatı şaka gibi. Premium pack ile %60 a giriyor galiba
Çok haklılsın. Minicik 208 nasıl böyle karizmatik olur görünce anladım. :) 3008 ise başka bir şey. Hiç bir zaman bir aracı tutkuyla almalıyım dememiştim. Ama 3008 için öyle istek duydum gerçekten.
Kaputu kaldırınca ise bir şey dikkatimi çekti. Peugeot görselliğe orada hiç dikkat etmemiş. Doğukan'ın 607'nin kaputunu kaldırınca nasıl motorun üstünde bir plastik kaplama var. Öyle bir şey olmalıydı. 3008'i Mercedes, BMW veya VW grubu imal etseydi, kesinlikle motorunun üstü kocaman bir PEUGEOT yazısı ile süslenirdi. Ayrıca kaputun amortisörlü olmaması da yine ayrıntı ama o teknolijik araca uymamış. Hani düz modelde olmasa belki derdim ama Allure + Elegance paket te de olmaması üzdü beni. Aynı araçta bagaj elektrikli, otomatik açılıyor.
Hani 3008'i aldın da kaputuna mı taktin falan deme :) Keşke böyle ayrıntılara da dikkat edilse. Kalite algısı böyle böyle ayrıntı gibi görülen yerlerden doğuyor.
308 ise resmen uçmuş bir fiyatla satışa konmuş. Herhalde satılmasını istemiyor olmalılar. O fiyatlara çıkan kimse 3008 dururken 308'e razı olmaz bence. Dün Ömer Kardeşimle de konuştuk, alıcı olsak büyük indirimler olacaktır diye bilgilendirdi beni. Bu da ayrı bir sorun. Kaça satılacaksa o fiyatı koysalarda aracın fiyatı net olsa. Herkes farklı fiyatlara araç alıyor, sonra buralarda sohbet ederken küçücük fiyat farkları bile can sıkıyor.
134 bine 308 valla 170 e 3008 bedava hala bedava.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
119 + opsiyonlarla fln dusundum ben[emoji23] boyle olunca mantikli geliyor.
Dizel otomatik allure 119
+ prem pack
+ performance pack gibi[emoji4]
Mantiksizda degil aslinda
Sacmaliyolar abicim o paraya gider 2 bin km de 3008 alirim uzerine para koymak istemiuorsam eger. Sonrada senelerce sadece keyfini cikaririm.
Ben kafaya 3008 i taktim da nereye baksam o[emoji23]
Altınoluk'lu bir abimizi forumda görmek beni mutlu etti.Aslan'a Maşallah:nazar Kazasız belasız sürüşler. 2.sayfada ki resim sanki şahindere mahallesinde ki antandros caddesini anımsattı ,yanılıyor olabilirimde belki belediye her sokağı aynı kaldırım taşı döşemiş olabilir :)
İstanbul'da yaşıyorum ama Altınoluk'a sık sık gidiyorum. Resmin çekildiği yer Fener'e yakın. Ama sokaklar gerçekten birbirine benziyor. :)
İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Kimsenin aracının tekerine taş değmesiin. Hepimiz kazasız, sağlıklı mutlu günlerde güzel işler için kullanalım araçlarımızı. :nazar
Yazları Altınoluk'ta olunca bir bakıma Altınoluk'lu oluyor insan :) dediğim sokağın resmini haftaya çekip paylaşacağım , resmen belediye her yere aynı taşları döşeyip birde düzenleme ücreti aldı :)
Ben teşekkür ederim abi, amin cümlemize
Bende yazın Altınoluk luyum :)
Yaparız Altınoluk toplantısı... şu an 3 kişiyiz... ancak kardeşimde o tarihlerde altınolukta olursa 1 de 5008 de bize dahil olur :)
Hadi bakalım. Kaz dağları Truva turu bizi bekliyor demekki. [emoji4]