:yika
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/25/1088.jpg
Printable View
arkadaşlar fotoğrafı yükleyemedim sanırım.nasıl yapabilirim tarif edermisiniz?
imageshack.us adresine girip yüklemeni yapıyorsun.sana verilen linkler arasında direct link i alıp kopyalıyorsun buraya.kopyalarken resim ekle var ona tıklayıp çıkan iki parantezin arasına:))
hayırlı olsun güzel durmuş bu jantın çok benzerini bmw x5 te kullanmıştı o zamandan beri hastayım bu tip jantlara. tekrar güle güle kullanın. :D
Ford focus st yada rc jantı bu emeginize saglık ama kişisel fikrim çok ta yakışmamış oldugu yönünde altını çizerek söylüyorum kişisle fikrim bu ben olsam farklı bi janttan yana kullanırım tercihimi (bu jantlar 4x100 degil mi?)
mükemmel olmuş tek kelimeyle :nazar gule gule kullanın
Hayırlı olsun arkadaşım..ama benim de fikrim siyaha gitmemiş..ve Esat ın dediği gibi ford grubu araçların jantını andırıyor..
Jantlar Ford Mondeo Jantı Gibi Duruyor.
Güzel olmuş içlerinin siyah olmasıda hoş bir ayrıntı güle güle kullanın
jantları söktün herhalde geçen 2-3 kere lefkoşada görünce dikkatimi çekti orjinaller vardı üstünde, hayırdır sıkıntı falan mı yarattı
Lincancabur'un yerini tutmuyor hiçbiri.pek içime sinmedi geri söktm kardeşim.türkiyeye gidince lincancabur takıp gelicem inşallah.Alıntı:
samet_t Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ozan308 Nickli Üyeden Alıntı
Bencede o jantın licancabura tercih edilebilecek bi tarafı yok isabetli bi karar :)
senin plaka ne kardeşim trafikte karşılaşırsak selamlaşalım :)
slm arkadaşlar bugun itibariyle uzun süredir hayalini kurduğum lincancabur jantlarımın siparişini tanesini 280 tl ye sipariş verdim.aracımda 5cm lik spor yay da kullanıyorum fakat bugun bir arkadaşımın sürtme yapar,büyük olur yorumundan sonra bir anda çelişkiye düştüm :S bu konuda fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum..
Şimdiden hayırlı olsun. Sürtme falan yapmaz için rahat etsin. Üyelerimizden Gökseld'nin aracına bakabilirsin, ki o jantlar dışarı taşsın diye spacer bile taktı ;)Alıntı:
ozan308 Nickli Üyeden Alıntı
bence cıkarttıgın jant kotu degılmıs. hatta baya yakısmıs..o jantlara yarasa jant dıyorlar. bu jantlar opelın opc modellerınde bıle var. sadece ford olarak bılınmıyor.. ayrıca sıyaha ayrı bı hava katmıs ama tabıkı zevk meselesı.... ben baaskabır 308de yakından canlı canlıda gordum.daha da guzel duruyor... begenmeyen arkadaşlar yakından gorse belkı fıkırlerı degısırdı... :gul2 :gul2
Yapma mücahit abim ya bildigin 308 i öldürmüş çabuk degiştir o ne üdügü belli olmayan jantları kardeşim
esatcım hangı kısısel zevklere mudahele yoktu illaki lincancabur klubunu kuvvetlendırecen yanı.. :gul2 :gul2
neyse senle bı mac yapamadıkya orda bu konuları konsurduk.. :nargile
Abicim hala yok sadece sen daha zevkli bi adamdın benim için :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5
haftaya gelinde bi maç yapalım bizimkilerin hepsi ordalar bu hafta