caltex
28-03-2016, 12:40
Merhaba,
Yeni bir 508 Allure kullanıcısı olarak aranızda bulunmaktayım.
Aşağıdaki sorularıma cevap verecek deneyimli kullanıcıların öneri ve yanıtlarını bekliyorum.
Navigsyon
- Navigasyon güncellemesini kendim yapabiliyor muyum?
- Ücretsiz navigasyon güncellemesi bulabilir miyim?
- Serviste Navigasyon güncellemesi ücreti nedir?
- Ne kadar aralıkta güncelleme çıkıyor, her biri için aynı ücret tarifesi mi geçerli?
- Navigasyon güncellemesi, araç içi media vb. güncellemeleride içeriyor mu?
- Araç ile gelen Navigasyon yerine, daha gelişmiş bir ürün önerirmisiniz, diğer fonksiyonlarına ekti ediyor mu?
- Öneride bulunabileceğiniz marka-model Navigasyon var mı?
- Sizce orjinal navigasyon yerine oem bir navigasyon öneriyor musunuz?
Paspas
- Aracım sihay içi bej kaplama ve bej halı paspas. Bej renk HALI paspas nereden bulabilirim?
- Orjinal paspas ürün kodunu bilen var mı?
- Kauçuk paspas önerirmisiniz?
Alarm
- Sanırım bu araçlarda sesli alarm yok, bunun için entegre çalışabilecek öneriniz nedir?
Park Kamerası
- Araçta geri görüş park kamerası bulunmuyor, sensörler mevcut. Gece görüşlü entegre bir kamera taktıran ve öneride bulunacak var mı?
Yeni bir 508 Allure kullanıcısı olarak aranızda bulunmaktayım.
Aşağıdaki sorularıma cevap verecek deneyimli kullanıcıların öneri ve yanıtlarını bekliyorum.
Navigsyon
- Navigasyon güncellemesini kendim yapabiliyor muyum?
- Ücretsiz navigasyon güncellemesi bulabilir miyim?
- Serviste Navigasyon güncellemesi ücreti nedir?
- Ne kadar aralıkta güncelleme çıkıyor, her biri için aynı ücret tarifesi mi geçerli?
- Navigasyon güncellemesi, araç içi media vb. güncellemeleride içeriyor mu?
- Araç ile gelen Navigasyon yerine, daha gelişmiş bir ürün önerirmisiniz, diğer fonksiyonlarına ekti ediyor mu?
- Öneride bulunabileceğiniz marka-model Navigasyon var mı?
- Sizce orjinal navigasyon yerine oem bir navigasyon öneriyor musunuz?
Paspas
- Aracım sihay içi bej kaplama ve bej halı paspas. Bej renk HALI paspas nereden bulabilirim?
- Orjinal paspas ürün kodunu bilen var mı?
- Kauçuk paspas önerirmisiniz?
Alarm
- Sanırım bu araçlarda sesli alarm yok, bunun için entegre çalışabilecek öneriniz nedir?
Park Kamerası
- Araçta geri görüş park kamerası bulunmuyor, sensörler mevcut. Gece görüşlü entegre bir kamera taktıran ve öneride bulunacak var mı?