PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 308 Hakkında Bi Kaç Soru ?

Murat19
11-02-2016, 14:46
Merhabalar Keyifli Forumlar Herkese.

Sormak istediğim bir kaç soru var.Bunlardan;

1. Hız sabitleme montajı hakkında detaylı bilgi sahibi olanlardan kolu alıp takıp aktif ettiğimizde çalışma başlıyormu ekstra herhangi birşey uyguluyomuyuz..Ve sanırım limitleme çalışmıyo sadece sabitleyici çalışıyo(yanlışım varsa düzeltin). Bunedenle sadece sabitleyici olan kol alınmalı doğrumudur ?

2. olarak aşşağıdaki resimdeki ön tampon içerisindeki ızgara benim aracımda olandan farklımı yoksa sadece grisimi ? farklıysa bile komple tampon değişimiylemi yoksa sadece ön panjuru değişerekmi bu görüntüyü elde edebilirim..
http://image5.sahibinden.com/photos/52/35/72/2055235726k5.jpg

3. Ön tampon altına nasıl bi lip tavsiye edersiniz ? cupra lip yetişiyomu yada Ez lipmi kullansam ??

4. arka tampon makyajlı kasa difüzörü makyajsız arka tamponuna nasıl uygulanır..Komple tampon değişimi ilemi ? yoksa sadece difüzör kısmı alınarak tampon kesilip biçilerek uygulanabilirmi ?

FAzla soru sormuş olabilirim :) Teşekkür ediyorum şimdiden ilginize..

ayzinim
11-02-2016, 15:05
Ben 3 ve 4 numaralı sorularınıza yanıt vereyim.
Lip konusunda Usame arkadaşın takmış olduğu lipi öneririm. Onuda aracı siyahtı. nasıl gözüktüğüne buradan bakabilirsiniz http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?8896-B%F6jet-308-)/page2
Arka tampon komple değişmek zorunda. Kesip biçme ile olmaz.

kırmızı35
11-02-2016, 15:23
Selamlar ben limitlemeli kol taktırdım çinden almıştım iki özellikte çalıştı halen kullanıyorum bi ara gaz pedalıyla ilgili birşeyler okumuştum sanki ama tam hatırlayamadım iki özelliğinde bilgisayardan aktif edilmesi gerekiyor aracım 2008 model 308 premium comfort premium fark edermi bilemiyorum
2 resimdeki premium panjur sizdeki comfort sanırım daha önce değiştiren arkadaşlar olmuştu direk uyuyor diye biliyorum

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat19
11-02-2016, 15:33
Ben 3 ve 4 numaralı sorularınıza yanıt vereyim.
Lip konusunda Usame arkadaşın takmış olduğu lipi öneririm. Onuda aracı siyahtı. nasıl gözüktüğüne buradan bakabilirsiniz http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?8896-B%F6jet-308-)/page2
Arka tampon komple değişmek zorunda. Kesip biçme ile olmaz.

Lipe bayıldım kırmızıda bundan var sanırım BEL plakada..250 liraymış fiyatı..onedenle biraz beklemedeyim daha uygun fiyatlı bişeyler bakıyorum..
Arka tamponuda çıkma bakayım ozaman belki Ankarada denk getiririm..Teşekkür edeirm..

Murat19
11-02-2016, 15:34
Selamlar ben limitlemeli kol taktırdım çinden almıştım iki özellikte çalıştı halen kullanıyorum bi ara gaz pedalıyla ilgili birşeyler okumuştum sanki ama tam hatırlayamadım iki özelliğinde bilgisayardan aktif edilmesi gerekiyor aracım 2008 model 308 premium comfort premium fark edermi bilemiyorum
2 resimdeki premium panjur sizdeki comfort sanırım daha önce değiştiren arkadaşlar olmuştu direk uyuyor diye biliyorum

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hımm ozaman panjur siparişide verelim off bugun çok masrfalı oldu bana :) kolu Aliexpressden bakıcam.

Murat19
11-02-2016, 16:32
Panjuru sordum ama orjinali 390 lira diyolar..yan sanayiside yokmuş..daha uygunu bulma şansı yokmu bunun ?

mimit
11-02-2016, 17:47
Hız limitle her araçta çalışmıyor, bu gaz pedalında ki bir sensör le alakalı bir durum, hız sabitleme ise her araçta çalışıyor denebilir,fren pedalında ki müşürün sanırım 4 kablolu olması gerekiyor onun içinde. Kolun montajı yapıldıktan sonrada bilgisayar ile sistemin aktif edilmesi gerekiyor.

Eren
11-02-2016, 17:54
Merhabalar, bende arkadaşlar gibi tecrübelerime dayanarak yardımcı olmak isterim.

1 - Hız sabitleme kolunun araca bilgisayar aracılığı ile tanıtılması gerekiyor, akabinde çalışıyor, limitleme özelliği de mevcut.

2 - Sadece panjur değişerek görüntüyü elde edebilirsiniz, Premium panjuru önceki gün 360,00 liraya aldım. En uygun fiyat bu malesef.

3- Cupra Lip gayet güzel oluyor, tavsiye ederim.

4 - Tampon değişimi şart, Ankara'da rahatlıkla bulabilirsiniz. :)