PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pejo 206panoramic ankara yeni aldım aranıza yeni katıldım

love206
10-12-2015, 03:39
merhaba arkadaşlar..2ay önce 206 1.4panoramic cam tavanlı kırmızı şeytan rengi bir pejoyla aranıza katıldım kabul ederseniz..

hikaye kısmını geçip kafama takılan bi kaç sorum var eğer yardımcı olmak isterseniz..benim bu aracın çekişi biraz düşük haliyle 75 beygir diyenleriniz olacaktır ama bnm eski arabam clio 1 di.beni yanlış anlamayın o araba ile bnm yeni pejoyu yarışa soksak kıyaslanamaz bile.bn anlamıyorum internette yok otoban faresi yok hız canavarı yok atik bi dünya yorum vardı.akşam başka bi pejocuyla konustum o da ddi bunların çekişi düşük oluyo diye.

sonuç olarak bnim bu arabanın çekiş gücünü artırmam lazım ne yapablirim cevap ve bilgi verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler. bu arada en kısa zamanda aracımın fotoğraflarını yükleyeceğim.fotoları görünce neden aldığıma hak verirsiniz heralde:) saygılar..

fatihtr
10-12-2015, 09:30
Hayirli olsun . Hos geldiniz.

1.4 aractan ne kadarlik performans bekliyorsunuz onu belrlemeniz gerek. 1.4 arac bir gti olamaz. Ki zaten otoban faresi 106 206 gti lara soylenen bir kelimedir. Ilk arabam palio 1.2 idi ama bir gti degildi.

Araciniz tamamen ekonomi adina uretilmis kullanisli bir aractir. Siz ona bakin oda size baksin

snlyldz
10-12-2015, 09:49
Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.

mimit
10-12-2015, 09:49
cam tavan bile + 75 ile 100 kg arası bir yük getiriyor, küçük hacimli motorlarda bu ağırlık artışları performansı törpüleyici olumsuz etkiyapıyor,aracın jant lastik ölçüleri standardın dışındaysa yani daha büyük ve genişse bu da çekişi etkiler, yani hiç bişey yapılamaz değil ama o paralara değer mi?motoru kurcalamadan alınacak 10 beygirde çok bir şeyi değiştirmez diye düşünüyorum ama performans hava filitresi,egzoz sistemi yazılım ile 10 12 alınabilir.

206 ların hızlı olanları 1.6 110 hp 2.0 138 hp, ve 2.0 180 hp dir üç temel performans modeli var yani, 1.6 da arada kalan bir model aslında bence :)