Orijinalini görmek için tıklayınız : 508sw
Arkadaşlar selam
Yeni aracın 2012 508sw. Bu araca yönelik ne aksesuarlar mevcut?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Merhaba. Jantları büyütebilir, xenon takabilir, gt difuzör tercih edebilirsiniz.
müzik dinlemeyi seviyorsanız,kaliteli bir sistem bence öncelikli olmalı,yolculukları keyifli kılan öğelerden biriside güzel şarkılar eşlik etmek değilmidir? :)
Merhaba. Jantları büyütebilir, xenon takabilir, gt difuzör tercih edebilirsiniz.
Jantlar 17.xenonda var araçta.GT difüzör nedir?
508 sw için difuzör Türkiye de bulabilir miyiz? Bulabilsem şu dakika alırım.
Öncelikle hayırlı olsun, benimde aynı araçtan var ve bence bu araçlara fabrikanın koymuş olduğu aksesuar veya donanım dışında kesinlikle arayışa girmeye gerek yok.
Tesekkur ederim.ilk dizel aracım olacak. Yakıt tüketiminde ki ekonomi gözlerimi dolduracak sanirim:)
Haklısın bu cüssedeki bir araç için komik bir yakıt sarfiyatı :)
Şanzımanla ilgili çok ölümsüzlük duydum,bir dönem bir yakınimin olan 3008 kullandım.beni çok rahatsız etmemişti şanzıman.sizin izlenimleriniz nelerdir?
Valla hocam autor6 şanzıman hakkında forumda bir çok konu var onları okuyabilirsin. İlk defa robotize şanzıman kullanan biri için alışmak çok kolay olmuyor ama alışınca inan bana çift kavramalı tam otomatik şanzıman hissini yaşayabilirsin. Tabi bunun için bu şanzımanın huyunu suyunu bilmek gerek. Bence artıları olan bir şanzıman hem yakıt ekonomisi hemde arıza durumundaki düşük maliyeti ile.