PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selam kardeşler günaydın

m.t.o
20-11-2015, 09:08
öncelikle günaydın ben mustafa ankara da ikamet ediyorum 37 yaşındayım evliyim ve özel sektörde çalışmaktayım. 2008 model 1.6 thp motor premium pack araç sahibiyim. Uzun süreden sonra yaklaşık 7 yıldan sonra tekrar peugeot araç aldım . normalde sevdiğim bir markadır. ama ilk aracım da baya bir problem yaşadım (206 hdi) baya ön yargılarım vardı ama dediğim gibi görünüş olarak çok hoşuma giden bir araç olduğu için gözümü karartıp aldım. hiçte pişman değilim konfor fuul paket olması ve güçlü motoru ile baya sınıfının üstünde bir araç tabi kide fiyatı da buna büyük etken. Bu arabayı alırken baya yorum yapanlar oldu alma tutulmuyor zor satarsın dökülür çok ses gelir diye bende farkındayım peugeot nazik bir araba ama o kadarda değil bence benim oturduğum sokak ta saydım toplam 8 binanın önünde toplam 13 tane peugeot marka araç var :))) bunu diyene baya bir güldüm. Parça sıkıntısı olmayan yeri gelincede çabucak satılan bir araç. Tabi bu dolulukta başka bir marka araca bakınca fiyatlar 2 veya 3 katlıyor. Dediğim gibi hiç pişman değilim kazasız belasız günler dileğiyle

Yasin CCK
20-11-2015, 09:27
Aramıza hoşgeldiniz, güzel bir giriş yapmışsınız ;)

Özel bir araca sahipsiniz. Kazasız, belasız :nazar

m.t.o
20-11-2015, 09:30
Aramıza hoşgeldiniz, güzel bir giriş yapmışsınız ;)

Özel bir araca sahipsiniz. Kazasız, belasız :nazar

teşekkür ederim

sessizgece
20-11-2015, 11:25
Aleykümselam selam. Hoşgeldiniz.
Ön yargılar yıkılıyor bence. Bu kadar Peugeot kullanıcısı yanılıyor olamaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

m.t.o
20-11-2015, 13:12
Hoş bulduk teşekkür ederim .
hani derler ya ağzı olan konuşuyor :) sorduğum birkaç usta htp motora çok sorunlu bir motor dediler sürekli problemli dediler bana nette araştırmamda 7 yıl en iyi motor seçilmiş bu nasıl oluyor dedim ustaya ses yok araştırmalar sonucunda thp motorun kolay kolay kırılmayacak bir motor olduğunu deneyimlerle anladım rc olsun gt olsun baya model test ettim eğer o sıkıştırmalara herhangi bişey olmadıysa bende hiç bişey olmaz sakin kullanırım arabamı üzmem bu işin piri olan bir arkadaşla tanıştım o ustamda aynısını söyledi mekanik bir arızayla kolay kolay karşılaşmazsın dedi onun üzerine aldım dediği gibide çıktı allah şükür bir sıkıntım yok şimdilik

S.keskin
20-11-2015, 14:00
Hayırlı olsun.aynı araç bende de var gönül rahatlığıyla kullan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

m.t.o
20-11-2015, 14:11
[QUOTE=S.keskin;215158]Hayırlı olsun.aynı araç bende de var gönül rahatlığıyla kullan.

teşekkürler