Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
yilmaz0634
05-11-2015, 11:04
Merhaba,
Ankara'dan Yılmazhan Yılmaz ben, 30 yaşındayım, avukatım, eşim için THP motora sahip, otomatik vites 308 ya da duruma göre 3008 bir Peugeot arayışı içindeyim, siz değerli forum üyelerinden bu konuda ve diğer konularda zaman zaman yardım taleplerim olacak, herkese keyifli sohbetler
Yasin CCK
05-11-2015, 11:20
Aramıza hoşgeldiniz. Dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız :)
Keyifli forumlar...
S.keskin
05-11-2015, 14:39
Merhaba,
Ankara'dan Yılmazhan Yılmaz ben, 30 yaşındayım, avukatım, eşim için THP motora sahip, otomatik vites 308 ya da duruma göre 3008 bir Peugeot arayışı içindeyim, siz değerli forum üyelerinden bu konuda ve diğer konularda zaman zaman yardım taleplerim olacak, herkese keyifli sohbetler
Merhabalar hoşgeldiniz
Eski kasa thp otomatik kullanıcısıyım bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
yilmaz0634
05-11-2015, 16:39
Merhabalar hoşgeldiniz
Eski kasa thp otomatik kullanıcısıyım bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.
Çok teşekkür ederim, üstadım araç hakkında kullanıma dayanan bir bilgim yok sadece teknik veriler üzerinden bilgi sahibiyim, motoru ve kullanılan şanzımanı kağıt üzerinde biliyorum, ancak bu kombin gerçek hayatta da kağıt üstündeki kadar başarılı mı sizin gibi değerli kullanıcılarından öğrenmek isterim,almayı düşündüğüm kasa sizin sahip olduğunuz kasa, paket olarak da premium pack,
1-Aracın iç mekan kalitesi nasıl? Nasıldan kastım kullanıma bağlı olmayan sorunlar çıkabiliyor mu? Ya da sizin başınıza geldimi Örneğin tavan perdesinin bozulması gibi?(Bu konu şehir efsanesi, sürekli bir yeri bozuluyor tarzında yorumlar)
2- Gerçek yakıt verileri, fabrika yakıt verileri mutabık mı? Yoksa adam mı kandırıyorlar :)
3-Otomatik vites 4 kapılı tüm modellerde 6 ileri değil mi? 4 kapılı modellerde 4 ileri vites olan var mı? Varsa bu ayrımı nasıl yapacağım
4-Otomatik vites yüksek tork üreten bu güçlü motora rağmen kararsızlık yaşıyor mu, özellikle tırmanışlarda
5- Bu araçlar için kronik demek doğru olmaz ama sürekli benzerlik gösteren sorunlar var mıdır? Alırken dikkat etmem gereken çok ekstra bir durum (206 + larda motor üst kapak sorunu var kardeşimin henüz 35.000kmlik aracında, usta bunlar kronik dedi)
6-Son olarak tabiki piyasa şartları sahibinin istediği rakam ile alaklıdır ama 2008-2010 model bir prem.pack. otomatik thp için öngördüğünüz fiyat nedir? (Bunu neden sordum dizel modellerin benzinli modellerden pahalı olması gerekir iken sanki fiyatı daha uygun geldiği için)
şimdiden teşekkür ederim
S.keskin
05-11-2015, 22:40
Çok teşekkür ederim, üstadım araç hakkında kullanıma dayanan bir bilgim yok sadece teknik veriler üzerinden bilgi sahibiyim, motoru ve kullanılan şanzımanı kağıt üzerinde biliyorum, ancak bu kombin gerçek hayatta da kağıt üstündeki kadar başarılı mı sizin gibi değerli kullanıcılarından öğrenmek isterim,almayı düşündüğüm kasa sizin sahip olduğunuz kasa, paket olarak da premium pack,
1-Aracın iç mekan kalitesi nasıl? Nasıldan kastım kullanıma bağlı olmayan sorunlar çıkabiliyor mu? Ya da sizin başınıza geldimi Örneğin tavan perdesinin bozulması gibi?(Bu konu şehir efsanesi, sürekli bir yeri bozuluyor tarzında yorumlar)
2- Gerçek yakıt verileri, fabrika yakıt verileri mutabık mı? Yoksa adam mı kandırıyorlar :)
3-Otomatik vites 4 kapılı tüm modellerde 6 ileri değil mi? 4 kapılı modellerde 4 ileri vites olan var mı? Varsa bu ayrımı nasıl yapacağım
4-Otomatik vites yüksek tork üreten bu güçlü motora rağmen kararsızlık yaşıyor mu, özellikle tırmanışlarda
5- Bu araçlar için kronik demek doğru olmaz ama sürekli benzerlik gösteren sorunlar var mıdır? Alırken dikkat etmem gereken çok ekstra bir durum (206 + larda motor üst kapak sorunu var kardeşimin henüz 35.000kmlik aracında, usta bunlar kronik dedi)
6-Son olarak tabiki piyasa şartları sahibinin istediği rakam ile alaklıdır ama 2008-2010 model bir prem.pack. otomatik thp için öngördüğünüz fiyat nedir? (Bunu neden sordum dizel modellerin benzinli modellerden pahalı olması gerekir iken sanki fiyatı daha uygun geldiği için)
şimdiden teşekkür ederim
Benim kullandığım paket premium pack iç mekan malzeme kalitesi tatmin edici benim beklentimi karşılamayan bi durum olmadı.sadece direksiyon simidinin derisi soyuldu yenisi ile değiştirdim. Tavan Perdem sorunsuz çalışıyor.
Yakıt işine gelince benim kullandığım şanzıman 4 ileri 140 hp. 2011 model olanlar 6 ileri ve 150 hp diye biliyorum. Şehirler arası 90- 120 arası hızlarda ortalama 6.5 lt civarı gösteriyor. Şehir içi 10- 13 lt arası. Uzun yol şehir içi karışık ise 8.5 lt aşağı yukarı. Yani 1.6 atmosferik otomatik vites araçlara göre biraz az yakabilir. Performans anlamında çok şaşırtıcı değil ama normal bir kullanıcıyı asla üzmez ama bir daha 308 alacak olsam yakıt anlamında 6 ileri olanını denemek isterim daha az yakıt tüketimi olacağı kanaatindeyim.vites kutusu düzgün gibi fakat dsg golf kullanınca fark ortaya çıkıyor ama benimki de şu an sorunsuz. Genel olarak toparlamak gerekirse verilen parayı hakeden bir araç aynı donanım wv de yaklaşık 6- 10.000 arası fazla fiyata satılıyor. İkinci araç olarak kullandığımdan ve de genelde şehirler arası kullandığımdan yakıtını çok önemsemiyorum. Bu kriterler doğrultusunda bu paraya benim ve eşim için iyi araba. Temiz ve az kilometre de bakımlı bir araç alınabilir.
yilmaz0634
08-11-2015, 10:10
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Selçuk Bey,