Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
Merhabalar gruba yeni katıldım.
1.6 156Hp Peugeot RCZ sahibiyim.
Kazasız belasiz keyifli sürmek nasip etsin.herkeze.
Benim bir sorunum var : Arka yatay fren led stop tan iki adet led yanıyor buda hoş bir görüntü sergilemiyör. Benzer sorunla karşılaşan oldumu ? çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba. Aramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar.
tskler
baros-66
05-10-2015, 20:37
Öncelikle hoş geldiniz aramıza... Benim de 3 adet led yanmıyor ne yapabiliriz nerede yaptırabiliriz daha önce başına gelen yaptıran arkadaş var mı?
Merhabalar gruba yeni katıldım.
1.6 156Hp Peugeot RCZ sahibiyim.
Kazasız belasiz keyifli sürmek nasip etsin.herkeze.
Benim bir sorunum var : Arka yatay fren led stop tan iki adet led yanıyor buda hoş bir görüntü sergilemiyör. Benzer sorunla karşılaşan oldumu ? çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.
Öncelikle hoş geldiniz aramıza... Benim de 3 adet led yanmıyor ne yapabiliriz nerede yaptırabiliriz daha önce başına gelen yaptıran arkadaş var mı?
Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
Benimde bi önceki aracımda arka fren ledlerinden 1 tanesi yanmıyordu yetkili servisten (mepa otomotiv) 386 gibi bir fiyat almıştım komple değişmesi gerektiği söylenmişti.
Merhabalar 3 gun once aldigim 2011 model RCZ aracimla foruma yeni uye oldum. Herkese kazasiz belasiz surusler dilerim)
Merhabalar 3 gun once aldigim 2011 model RCZ aracimla foruma yeni uye oldum. Herkese kazasiz belasiz surusler dilerim)
Merhaba. Aracınız hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın,Allah kaza bela vermesin, Aramıza hoşgeldiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk