Orijinalini görmek için tıklayınız : 308 1.6 thp otomatik stop etme
öncelikle herkese merhabalar. ikinci el olarak 2008 1.6 thp otomatik premium pack 308 satın aldım. 120.000km'de. araçta brc sıralı lpg uygulanmış. aracım (her zaman olmuyor) durunca bazen de devir düşünce/yavaşlayınca stop ediyor. aracı lpg'de kullanıyorum. bazı arkadaşlar lpgnin gaz ayarını yaptırmamı söyledi.. fikirlerinize açığım , araçla ilgili bilgilendirmelerinize de açığım.. herkeze iyi forumlar , şimdiden teşekkürler :)
Thp motor lpg ye uyumlu bir motor değil. Turbo besleme, direk enjeksiyon ve yüksek basınçlı sıkıştırmadan dolayı tam uyumlu lpg sistemleri yok bu tip motorlar için. Gaz ayarını yaptırsanız da bir miktar düzelebilir ancak uzun vadede pek sağlıklı olmaz ve lpg ciddi sorunlar çıkarabilir. Thp motorlara lpg kesinlikle önermiyorum
S.keskin
16-09-2015, 19:45
öncelikle herkese merhabalar. ikinci el olarak 2008 1.6 thp otomatik premium pack 308 satın aldım. 120.000km'de. araçta brc sıralı lpg uygulanmış. aracım (her zaman olmuyor) durunca bazen de devir düşünce/yavaşlayınca stop ediyor. aracı lpg'de kullanıyorum. bazı arkadaşlar lpgnin gaz ayarını yaptırmamı söyledi.. fikirlerinize açığım , araçla ilgili bilgilendirmelerinize de açığım.. herkeze iyi forumlar , şimdiden teşekkürler :)
Öncelikle hayırı olsun aynı aracın 2009 modeli de bende var ancak LPG li thp ilk sende duydum inşallah sorunsuz kullanırsın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aracım vti'mış :))çok özür dileyerek sorumun buna göre tekrar cevabını bekliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk