Orijinalini görmek için tıklayınız : Lav Kırmızı Allure 1.6 BlueHDI EAT6 - tsinanb'nin ikinci aslanı
Alan kişi hayrını görsün. Çok temiz ve güzel bir araç.
Alan kişi hayrını görsün. Çok temiz ve güzel bir araç.
Teşekkürler Cem abi inşallah
Güncel ilan...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-tam-otm-dizel-2015-allure-full-orjinal-9200km-332226237/detay
Ömer Gedik
30-08-2016, 21:44
Bedava bence... Hayırlısı olsun Sinan
Sent from my SM-N920G using Tapatalk
Bedava bence... Hayırlısı olsun Sinan
Teşekkür ederim Ömer abi inşallah. .
Sinan özellikle takas a baktım gel takas yapalım dicem :) olmazmış :)
Sinan özellikle takas a baktım gel takas yapalım dicem :) olmazmış :)
Cem abi senin araba da oldukça dolu valla bundan daha dolu :) malesef nakit ihtiyacından satıyoruz yoksa aslanla ayrılık yoktu planda :(
Bugun lav kırmızı allure donanımlı yeni 2008 aldım bayiiden 3 gün denicem. bakalım begenirsek babaya düşünüyoruz .bende otomatik bisey arıyorum :)
Bugun lav kırmızı allure donanımlı yeni 2008 aldım bayiiden 3 gün denicem. bakalım begenirsek babaya düşünüyoruz .bende otomatik bisey arıyorum :)
Hayırlısı olsun abi 2008 de güzeldir ben onu da çok seviyorum 1.2 motor ve otomatik şanzıman çok iyi oldu
bendeki dizel de anlamadıgım şey eski otomatik vites var :) halile bundan hiçbisey olmaz
bendeki dizel de anlamadıgım şey eski otomatik vites var :) halile bundan hiçbisey olmaz
Keşke dizele de koysalardı eat6 yı
Sıfır tadında çok da iyi fiyat güzel araba.
Sıfır tadında çok da iyi fiyat güzel araba.
Teşekkürler. çok kelepir bir fiyat oldu ama aciliyetten bu fiyat malesef
srcaank21
31-08-2016, 21:38
Kardeşim Diyarbakır dan mı ?
Kardeşim Diyarbakır dan mı ?
Evet Diyarbakır'dayım
Fiyatı 78.500 e çektik aciliyetten dolayı. forumdan almak isteyenler benle forum üzerinden doğrudan iletişime geçebilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-tam-otm-dizel-2015-allure-full-orjinal-9200km-332226237/detay
Çok çok iyi fiyat. Bu fiyata da satılamazsa cidden yazık olur.
Çok çok iyi fiyat. Bu fiyata da satılamazsa cidden yazık olur.
Aynen öyle çok üzülüyorum bu fiyata bile satılmamasına
Aynen öyle çok üzülüyorum bu fiyata bile satılmamasına
elimde 2013 sportium var. şu an satışa koysam iyi bir fiyata gideceğini bilsem ve de köşede de param olsa cidden almak isterdim.
aciliyeti var biliyorum ama yazık etmeyin araca.
elimde 2013 sportium var. şu an satışa koysam iyi bir fiyata gideceğini bilsem ve de köşede de param olsa cidden almak isterdim.
aciliyeti var biliyorum ama yazık etmeyin araca.
Malesef şu an bir kriz var ve biz de bu krizden payımızı aldık mecbur satacağız bir şekilde :(
Malesef şu an bir kriz var ve biz de bu krizden payımızı aldık mecbur satacağız bir şekilde :(
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Teşekkür ederim inşallah
NecdetPek
19-09-2016, 21:51
Her şeyin hayırlısı olsun. Umarım bir an önce sorunlar aşılır.
Her şeyin hayırlısı olsun. Umarım bir an önce sorunlar aşılır.
Teşekkür ederim Necdet abi. Inşallah
Abdullah
19-09-2016, 23:50
Sinan üzüldüm ama inşallah daha iyisi gelir kardeşim. Hayırlısı olsun. Eğer benim imkanım olsa hiç kaçırmam birebir istediğim özellik renk tam senin aracın inşallah kıymetini bilen birisine yar olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sinan üzüldüm ama inşallah daha iyisi gelir kardeşim. Hayırlısı olsun. Eğer benim imkanım olsa hiç kaçırmam birebir istediğim özellik renk tam senin aracın inşallah kıymetini bilen birisine yar olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim Abdullah abi inşallah. Keşke tanıdığım birine gitse diyorum zaten ama hayırlısı olsun
Size sormadan ilanınızı donanımhaber sitesinde paylaştım. Umarım yanlış yanlış anlamazsınız.
Size sormadan ilanınızı donanımhaber sitesinde paylaştım. Umarım yanlış yanlış anlamazsınız.
Yok Estağfurullah aksine çok iyi yaptınız ne kadar çok kişi görse o kadar iyi
Hayırlı olsun dostum, umarım en kisa zamanda kriz atlatılir ve daha iyilerine sahip olursun
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun dostum, umarım en kisa zamanda kriz atlatılir ve daha iyilerine sahip olursun
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim abi inşallah
Aslanımız satıldı. Bir macera daha sona erdi. Malesef istemediğimiz planda olmayan bir şekilde ayrılmak zorunda kaldık araçtan. Yeni sahibine hayırlı olsun araç artık İskenderun'da olacak.
Bunlar da son fotoğraflar olsun bu sabah ayrılmadan önce.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160926/acd08f34d23d658cf5d6d75902db9cdc.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160926/4b065523d4324d7b33c159fea5ad9b1e.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160926/c493917e5828fed8d0c4b2d3713fb75d.jpg
Şimdilik tek araç kaldık jetta ile. Yakında yeni araba arayışına başlayacağım. Bakalım sıradaki araba ne olacak ;)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160926/ba46ac4d7c774d7950f4cf488cc50ef1.jpg
Ömer Gedik
26-09-2016, 10:09
Hayırlı olsun Sinan inşallah dilediğin bir yeni araç olur.
SerhatRCZ
26-09-2016, 10:18
Hayırlısı olsun Sinan. Daha güzelleri nasip olur inşAllah.
Çok güzel bir aracı çok iyi bir fiyata aldılar. Alana da satana da hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Sinan inşallah dilediğin bir yeni araç olur.
Teşekkür ederim Ömer abi inşallah
Hayırlısı olsun Sinan. Daha güzelleri nasip olur inşAllah.
Teşekkür ederim Serhat abi inşallah
Çok güzel bir aracı çok iyi bir fiyata aldılar. Alana da satana da hayırlı olsun.
Teşekkür ederim abi. Çok uygun bir fiyata gitti gerçekten
NecdetPek
26-09-2016, 11:11
Herşeyin hayırlısı olsun. Arabadır, gelir gider, önemli olan sağlık, mutluluk, huzur içinde yaşamak. Çok daha iyilerine en kısa sürede ulaşman dileğiyle.
Herşeyin hayırlısı olsun. Arabadır, gelir gider, önemli olan sağlık, mutluluk, huzur içinde yaşamak. Çok daha iyilerine en kısa sürede ulaşman dileğiyle.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Necdet abi, inşallah :)
HamzaHakkı
26-09-2016, 18:20
Hayırlı olsun. Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah.
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun. Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah.
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, inşallah
cmr_cihangir
27-09-2016, 16:47
Peugeot 308 bu kasa ve donanımla kullanıcısına keyif veren bir otomobil yapmış. Böyle bir aracı satıyor olmak üzücü olsa gerek. Alana da satana da hayırlı olsun.
converse10
27-09-2016, 17:07
Hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim
Peugeot 308 bu kasa ve donanımla kullanıcısına keyif veren bir otomobil yapmış. Böyle bir aracı satıyor olmak üzücü olsa gerek. Alana da satana da hayırlı olsun.
Abi keyif konusunda katılıyorum ama son classic edition fiyat politikası ile gözümdeki imajını çok çizdi. Eski daimi müşteriye kazık attı resmen. Teşekkür ediyorum
Uzun süredir Peugeot Türkiye'nin kötü fiyat politikası devam ediyor.Aracı ilk alan sadık müşteriler daha sonra yapılan dengesiz indirim ve fiyat politikasıyla büyük zarara uğruyor.Bir fiyat belirlersin Zaman içinde fiyatı artırıp denge kurarsın.Bu konuda vw kullanıcısını hiç üzmüyor.Aracı alacak olan birkaç ay sonra aynı aracın 5-10 bin tl düşeceğini düşünmüyor.
Yine 3008 dede bunu yapacaklardır.
Uzun süredir Peugeot Türkiye'nin kötü fiyat politikası devam ediyor.Aracı ilk alan sadık müşteriler daha sonra yapılan dengesiz indirim ve fiyat politikasıyla büyük zarara uğruyor.Bir fiyat belirlersin Zaman içinde fiyatı artırıp denge kurarsın.Bu konuda vw kullanıcısını hiç üzmüyor.Aracı alacak olan birkaç ay sonra aynı aracın 5-10 bin tl düşeceğini düşünmüyor.
Yine 3008 dede bunu yapacaklardır.
Haklısınız katılıyorum size. Peugeot yeni 308 ile ters köşe yaptı bizi bu fiyat politikası ile. Umarım 3008'de böyle bir hata yapmazlar