Orijinalini görmek için tıklayınız : Geniş Aileler için SW - Bilgidaşlık için Forumpeugeot
Merhaba, herkese keyifli forumlar. İsmim Fatih, İstanbul'dan aranıza dahil oluyorum. Medyada çalışıyorum.
Ben 1985, aracım 2006 model... :koskos
Hayaller 5008 eldekiler 307....
Aracım 1.6 yarı otomatik sw benzinli idi, alır almaz LPG taktırdım. Multimedya sistemi ile uzun yola hazırlık yaptım. Sırada ses sisteminde iyileştirme ve jant-lastik takımını yenilemeyi düşünüyorum.
Peugeot ailesine yeni katıldım tüm olumsuz yorumlara rağmen ;) Ve bir hafta sonra ilk arızamızla karşılaştık. LPG ve multimedya sistemi montajından sonra ki bunların tetiklediğini düşünüyordum, neticede şarj dinamosu arızalanmış, parça değişimiyle tamir edildi. Multimedya sistemi bağlantısında sebebini anlayamadığım bir sıkıntıdan dolayı sigorta kutusunu değiştirmek mecburiyetinde kaldık.
Netice olarak aracımı seviyorum :dans3
Merhaba. Aramıza hoş geldiniz.
Marazali
07-07-2015, 11:28
iyi günler herkese kolay gelsin aranıza yeni katıldım eskiden beri 406 hastalıgım olup 3 arkadasıma aldırıp alamadıgım bı arac ama sonunda cesaret edıp alabıldım aracım 2000 model 406 sv bva otomatık
fatih kardeş aramıza hoşgeldiniz . guzel paylaşımınız için teşekkürler. aracınızın fotolarınıda gormek ısteriz. . peugeot sevginiz sizi hayallerinize( pug 5008) götürecektir :havali..
Teşekkür ederim hepinize, foto yakın zamanda ekleyeceğim. İnşallah bir gün 5008 mygold :dans
daschund
07-07-2015, 14:50
Hoşgeldiniz...
sw araçlar harikadır ...
uzun yolda 3 ve üzeri kişilik yolculuklarda keyifli olur heleki birde cam tavan varsa tadından yenmez...
babamda sw megane var temiz 307-308 sw bulursam onuda peugeotcu yapacağım...
sormak istediğim konu 308 ler gibi süspansiyon sert mi?
5008 harikadır umarım hayalllere ulaşırsınız..
Daha önce biz de 4 sene 1.6 benzinli manuel 307 sw premium pack kullandık 2003 modeldi ama çok dolu bir arabaydı :) cam tavan alışkanlığımız orda başladı daha sonra 2008'i de cam tavanlı aldık şimdi aldığımız 308 de cam tavanlı. Gerçekten güzel araçlar
Hoşgeldiniz...
sw araçlar harikadır ...
uzun yolda 3 ve üzeri kişilik yolculuklarda keyifli olur heleki birde cam tavan varsa tadından yenmez...
babamda sw megane var temiz 307-308 sw bulursam onuda peugeotcu yapacağım...
sormak istediğim konu 308 ler gibi süspansiyon sert mi?
5008 harikadır umarım hayalllere ulaşırsınız..
Teşekkrü ederim.
Daha önce 308 kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım. Babamda Focus SW var, ona kıyasla sert. İşyerinde bir arkadaşım var, 307 göre 308 süspansiyonda daha sert diyordu.
Araç yedi kişilik ve geçen haftasonu dolu dolu kullanma fırsatım oldu. İnsan ve yük ağırlığına rağmen kalkışlarda hızlanmalarda hiç sorun yaşamadığım gibi, hızlandığımızda durmak istemedim. Kalabalıkken yol tutuşu harika aracın. :iyi
Daha önce biz de 4 sene 1.6 benzinli manuel 307 sw premium pack kullandık 2003 modeldi ama çok dolu bir arabaydı http://www.forumpeugeot.com/images/smilies/g%C3%BCl1.gif cam tavan alışkanlığımız orda başladı daha sonra 2008'i de cam tavanlı aldık şimdi aldığımız 308 de cam tavanlı. Gerçekten güzel araçlar
Teşekkür ederim.
Benim araç comfort modeli, ilave cam tavan var. Normalde dizel cmax almaya niyetlenmiştim ama 307'nin 7 kişiliği çıkınca karşıma tercihi Peugeot yana kullandım.
Kendimi bildim bileli hep sw araca sahip olduk. Babadan gelen alışkanlık mı desem yoksa ırsi mi bilemedim bende hep sw ve minivan modelleri seviyorum.
daschund
07-07-2015, 16:53
Aynısı bende ailede sw olmasa bende sw alıyordum scenic yada Megane st
Ama 308 İ gördüm ve aldım
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce biz de 4 sene 1.6 benzinli manuel 307 sw premium pack kullandık 2003 modeldi ama çok dolu bir arabaydı :) cam tavan alışkanlığımız orda başladı daha sonra 2008'i de cam tavanlı aldık şimdi aldığımız 308 de cam tavanlı. Gerçekten güzel araçlar
Sinan hayırlısı ile ne zaman göreceğiz aslanı
Sinan hayırlısı ile ne zaman göreceğiz aslanı
Abi bugün plaka belli oldu tescil işlemleri yapıldı. Yarın durum belli olur bayrama kadar kesin gelir. Hazır tır olursa bu hafta da yetişir inşallah. Plaka da çok güzel oldu tam bana göre :)
Abi bugün plaka belli oldu tescil işlemleri yapıldı. Yarın durum belli olur bayrama kadar kesin gelir. Hazır tır olursa bu hafta da yetişir inşallah. Plaka da çok güzel oldu tam bana göre :)
Hadi hayırlısı. Acelemiz yok bekleriz
Hadi hayırlısı. Acelemiz yok bekleriz
Ben acele ediyorum biraz gelsin artık zaten bayramdan sonra istanbula gidecem bari gitmeden biraz gezeyim aslanla :D
Ben acele ediyorum biraz gelsin artık zaten bayramdan sonra istanbula gidecem bari gitmeden biraz gezeyim aslanla :D
Bence gelmese daha iyi olur. Bizde istanbul da senin ile aslanını görmüş oluruz. İlk turlarını da bizimle atmış olursun ;)
Bence gelmese daha iyi olur. Bizde istanbul da senin ile aslanını görmüş oluruz. İlk turlarını da bizimle atmış olursun ;)
Cem abi o çok zor artık :D plaka çıktı araç mepada tırı bekliyor. Buraya gelen ilk tıra yükleyecekler :)
Cem abi o çok zor artık :D plaka çıktı araç mepada tırı bekliyor. Buraya gelen ilk tıra yükleyecekler :)
Sağlık olsun Sinan.
Sağlık olsun Sinan.
İstanbulda da aslanlar var cem abi onlar boşta olursa bi buluşmaya getiririm :)
Merhabalar
İstanbul'da 307 otomatik şanzıman revizyonu için tavsiye edebileceğiniz usta var mı? Malum servisler 4000 tl (http://forum.donanimhaber.com/m_108787031/f_//tm.htm#)'den açıyor kapıyı...
Başgösteren sıkıntı ise seyir halinde iken ayağımı gazdan çekince sanki kavrama bir bırakıp tekrar kavrıyormuş gibi iki üç kere tekrarlıyor, hissedilir bir sarsıntı meydana gel (http://forum.donanimhaber.com/m_108787031/f_//tm.htm#)iyor.
rocker307
05-08-2015, 22:42
Forum otomotiv yani bu forumun sahibinin yeri var özel servis olarak. Ömer gedik adı; görürse yazar sanırım veya pm atabilirsin..
Sony Xperia Z2 ile Tapatalk kullanılarak yazıldı..
Uzun süredir birçok servisin bulamadı sorunların sebebini 4 ay sonunda bulduk. Yetkili servis aracın com2000 arızası var dedi ve hatayı sildi. O günden sonra araç park halinde hep far ve silecekleri kendiliğinden çalıştırarak aküyü bitiriyordu. İç ve dış aydınlatmada dalgalanmalar mevcuttu. Kirli yakıt uyarı hatası. Şanzıman da ise zaman zaman çok sert vuruntular oluyordu.
Sebebi sigorta kutusunda kullanılan bir kablonun adi bir kablo ve yanlış bağlanmış olması imiş. Birçok yetkili ve özel servise kalsa iyice incelemelerine rağmen sigorta kutusunu, com2000'i değiştiriyor şanzımanı da revizyon ediyordu.
com2000 veya sigorta kutusu neyse de şanzımanun sıkıntılı çalışması insanı epey strese sokuyordu. En sonunda bir tavsiye üzerine güngören bağcılar oto saniyede bir ustaya gittim. Zaten ilk cümlesinden içimi rahatlattı: 'Sen aracını tanıyorsun da benim de tanımam gerek. Her araç aynı hatayı verebilir ama sebebi farklıdır, aracı birkaç gün bırak bizde tanışalım araçla.' 3 günde sorunu çözdü Allah razı olsun.
Geçmiş olsun arızanın çözülmesi sevindirici. Bu kablo orjinalmi yoksa sonradan ekleme bir kablomu?
Usta ile iletişimde sıkıntımız olmuş, kablo sonradan ekleme ve basit bir kablo, diğer kablolara göre de inceydi. +Yanlış bağlantı neticesi sigorta kutusunu yakmış tamir edememişler, kutuyu değiştirdik. Ama saydığım tüm sorunlar ortadan kalktı.
Bir yıllık Peugeot birlikteliğime bugün son vermiş bulunuyorum. Güzel bir macera idi ama artık maceraya atılmam :i-ih1: