Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den Herkese Merhaba
Adım Salih. İzmir de Uluslararası ticaret ve finansman okuyorum. Aranıza 2 ay önce 308 ararken teseadüfen katıldım bir daha da kopamadım. 3 aydır 308 aramaktayım hala içime sinen bir 308 bulamadım ama forumdan bir çok bilgi edindim. Forumda ki ortam ve yardım sever insanlar beni 308 e bağladı başka araç bakmaz oldum. İnşallah alınca daha çok bilgi paylaşımın da bulunuruz herkese iyi forumlar.
sezer826
28-06-2015, 20:23
Foruma hoşgeldiniz :) 308 gerçekten bir tutku. 1 ay önce talihsiz bir kaza sonrası aracım pert oldu. Ve yine 308 aldım. Umarım en kısa sürede içinize sinen aracı bulursunuz ;)
Foruma hoşgeldiniz :) 308 gerçekten bir tutku. 1 ay önce talihsiz bir kaza sonrası aracım pert oldu. Ve yine 308 aldım. Umarım en kısa sürede içinize sinen aracı bulursunuz ;)
Teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Sizin aracı görmüştüm yaylı lincancaburlu olandı galiba ama 90lık olduğu için elemiştim. Allah daha iyilerini nasip etsin.
Aramıza hoş geldiniz. Umarım en kısa sürede istediğiniz araca sahip olabilirsiniz. Keyifli forumlar.
Hosgeldiniz , iyi forumlar...
Hoşbulduk teşekkür ederim
daschund
30-06-2015, 02:58
Hoş geldiniz
İyi forumlar
Dilerim istediğiniz 308 İ bulursunuz
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi