Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese merhaba
Ben ozan, İstanbul da yaşıyorum, bir jantın peşine düştüm ve forumu buldum, tabletten yazdığım için kusura bakmayın, imla hataları dolayısıyla, 32 yaşındayım bankacılık sektörünün içinde yer almaktayım . Sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum.
Siyah 207 1.4 hdi trendy 207 kullanıyorum. 2008 model, 55.000 de daha çok haşır neşir değilim, araba ile, ama seviyorum arabamı. Ses sistemi ve jant düşünüyorum. Ve tabi forumdaki bilgili arkadaşların, önerilerini bekliyorum.
Burda yaş17 olur 20 olur 50 olur önemli değil ilgi alanı ve bilgi gerekli, herkese iyi forumlar ve nazarsız , kazasız, kötülüklerden uzak sürüş ve kullanımlar, SAĞLIK dilerim.
Saygılarımla OZAN.
Sosyal ağda sadece instagram kullanıyorum : nozang
Aramıza hoş geldiniz. Aslanınızı da yakından tanımak isteriz. Keyifli forumlar.
Ömer Gedik
23-03-2015, 10:02
Aramıza hoşgeldiniz. Nacizane fikrim hangi jantı düşünürseniz düşünün orjinalden şaşmayın.
17 jant düşünüyorsanız
207 Gt modelindeki Hockenheim
207 RC modelindeki Pitlane
206 RC modelindeki Atlantis
önerebilirim.
Temin konusunda da yardım edebilirim.
Yasin CCK
23-03-2015, 10:44
Aramıza hoşgeldiniz. Güzel girişiniz için teşekkürler.
207 denince aklıma gelen ilk jant modeli ; Hockenheim
http://img535.imageshack.us/img535/7897/60504442291826840669871.jpg
Araç arkadaşımın aracı idi ve bildiğim en güzel 207'lerdendi.
Aşağıdaki konumuz size yardımcı olabilir.
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?1056-207-jant-hk
Hoş geldin aramıza abicim keyifli forumlar :)
Hoşbulduk herkese çok teşekkür ederim, inanılmaz sıcak bir karşılama, Sayın forum üyelerinin vermiş olduğu bilgilere hemen saldırdım, jantlar muazzam. Bir jant var onun resmini paylaşmak istiyorum bide forumda alıntı yapabiliriz değilmi?
Hoşbulduk, en kısa sürede fotoğraf paylaşımında bulunacağım tanıştığımıza memnun oldum.
Tesekkurler Ömer Bey size sanırım çok konu danışacağım yapmış olduğum araştırma üzerine forumda oldukça bilgileriniz.207 Gt modelindeki Hockenheim çok karizmatik. Geldi bana. Saygılarımla.
Yasin Bey, benimde gördüğüm en güzel 207 diyebilirim sanırım aradığım jantı buldum çok teşekkür ederim.
Tesekkurler kardeşim çok sağolun, sizlerden çok şeyler öğreneceğim farkındayım saygılarımla tsinanb
hosgeldiniz keyifli forumlar , aracinizi iyi gunlerde kullaniniz
Hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
Ömer Gedik
02-04-2015, 17:12
Forumda alıntı kullanabilirsiniz. Art arda mesajlar yazmamanızı rica ediyorum. Yardımcı olmak isteriz tabi
Hoşgeldiniz. İyi forumlar