Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar , katalizörü iptal ettirmeyi düsünüyorum
coosmanli
15-03-2015, 23:38
Performans egzozu aldım fakat hic ses vermiyor bu yuzden katalizörü iptal ettirsem eskisine göre neler degişir ses , yakıt , performans olarak
Yasin CCK
16-03-2015, 08:53
Ses artar, çok az da olsa performans artar, gaza gelip çok basmadığınız sürece yakıta çok etki etmez :)
coosmanli
16-03-2015, 11:07
hocam ben ögrenciyim de , günde 200 km ye yakın yol yapıyorum cok geziyorum arkadaşım yüzünden simdi benim arabam 6litre yakıyor genellikle performanslı kullanımda 6 litre basmassam 4.5 5 e iniyor , bu litreler ne gibi oynar
Yasin CCK
16-03-2015, 11:28
Dediğim gibi yakıtı etkileyecek bir işlem değil. Senin de söylediğin gibi basıp basmamakla alakalı, yarım litre farkeder farketmez.
Çok birşey fark etmez Yasin abiminde dediği gibi max 0.5 litre ama ses geldikçe basma ihtiyacı dolayısıyla herkes ilk yapıldığı zaman 2 litre fazla yakıyor :D
Yakıta çok zararı yok ama doğaya olan zararı litreyle ölçülemez tabi. (lafım meclisten dışarı diyeyim de kızmasın bana kimseler :) )