kral1840
29-01-2015, 18:13
merhaba arkadaşlar uzun bir süre pejo forumlarına uzak kaldım askerlik ve iş dolayısıyla.
tekrar aranıza döndüm kabul ederseniz
şimdi başıma gelen olayı ve çözümünü sizlerle paylaşıyorum.başına gelebilecek arkadaşlara fikir olsun.
öncelikle camım orjinal fabrikasyondu yani kronik olabilecek bir sorun.
5 yıldır bende olan 2007 model peugeot 307 aracımda da geçen ay yoğun yağmurda söför tarafı yer göl gibi oluyordu.
gider tıkanmıştır dedi servis gideri temizledi,sonra yine yağmurda göl gibi oldu.
servise gittim tekrar:
hortumla su tutmaya başladık
önce kapılardan mı giriyor diye baktık
cam tavandan da girmiyordu,
en son ön camdan şüphelendik ama biz hiç değiştirmemiştik ve orjinaldi,
direksiyonun alt kısımlarını söktüler tabi hala hortumla su tutuyoruz.
bu sefer ön camdan girip sigortanın ordan sızıp fren pedalına damladığını gördü usta.
cam söküp tekrar takmalıyız dedi.
ve camcı söktü tekrar yapıştırdı test edildi ve çok şükür kurtulduk sudan.
birde bizim yağmurlu günlerde sabah arabanın kapı kilidi açık oluyordu,arka cam sileceği çalışmıyor bağaj açılmıyor kapılarda kitklenmiyordu.
o damlaya damlaya göl olan su elektronik aksama zarar veriyormuş içeri girmesinin yanında.
çok şükür şimdilik bir sıkıntımız kalmadı.
saygılar.
tekrar aranıza döndüm kabul ederseniz
şimdi başıma gelen olayı ve çözümünü sizlerle paylaşıyorum.başına gelebilecek arkadaşlara fikir olsun.
öncelikle camım orjinal fabrikasyondu yani kronik olabilecek bir sorun.
5 yıldır bende olan 2007 model peugeot 307 aracımda da geçen ay yoğun yağmurda söför tarafı yer göl gibi oluyordu.
gider tıkanmıştır dedi servis gideri temizledi,sonra yine yağmurda göl gibi oldu.
servise gittim tekrar:
hortumla su tutmaya başladık
önce kapılardan mı giriyor diye baktık
cam tavandan da girmiyordu,
en son ön camdan şüphelendik ama biz hiç değiştirmemiştik ve orjinaldi,
direksiyonun alt kısımlarını söktüler tabi hala hortumla su tutuyoruz.
bu sefer ön camdan girip sigortanın ordan sızıp fren pedalına damladığını gördü usta.
cam söküp tekrar takmalıyız dedi.
ve camcı söktü tekrar yapıştırdı test edildi ve çok şükür kurtulduk sudan.
birde bizim yağmurlu günlerde sabah arabanın kapı kilidi açık oluyordu,arka cam sileceği çalışmıyor bağaj açılmıyor kapılarda kitklenmiyordu.
o damlaya damlaya göl olan su elektronik aksama zarar veriyormuş içeri girmesinin yanında.
çok şükür şimdilik bir sıkıntımız kalmadı.
saygılar.