Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalarr
ismtcn33
12-01-2015, 20:23
Abilerim merhaba.Sanırım aranızdaki en genç benim.18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum.Aracımız 2011 308 Comfort Pack Auto6r ve kesinlikle bindiğim en iyi araba gerçi her Peugeot sahibi benim gibi düşünüyordur.Havalar kötü olduğu için arabayı yıkayamadım bir türlü en kısa zamanda temiz fotoğraflarıyla beğeninize sunacağım.Fırsat buldukça foruma girmeye çalışıyorum malum dersler sınavlar..Hepinize iyi akşamlar iyi forumlar
sezer826
12-01-2015, 20:39
Hoşgeldin kardeşim :) Bende üniversite öğrencisiyim ama bu yıl mezun oluyorum allahın izniyle. 308 bambaşkadır. Fotoğraflarını bekliyoruz. Keyifli forumlar ;)
hoşgeldin peugeot formu olarak dogru yerdesin..
ismtcn33
12-01-2015, 20:59
Hoşgeldin kardeşim :) Bende üniversite öğrencisiyim ama bu yıl mezun oluyorum allahın izniyle. 308 bambaşkadır. Fotoğraflarını bekliyoruz. Keyifli forumlar ;)
Hoşbulduk çok sevindim şimdiden hayırlı uğurlu olsun.En kısa zamanda fotoğrafları paylaşacağım
hoşgeldin peugeot formu olarak dogru yerdesin..
Hoşbulduk abicim.Biliyorum :) :)
Merhaba en genç ünvanımı benden alan sensin ben de senin gibi üniversite sınavına hazırlanıyorum umarım istediğimiz yerleri kazanırız :)
sessizgece
12-01-2015, 21:29
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar
No Name's
Merhaba. Aramıza hoş geldiniz. Keyifli sürüşler ve forumlar.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ismtcn33
13-01-2015, 08:58
Merhaba en genç ünvanımı benden alan sensin ben de senin gibi üniversite sınavına hazırlanıyorum umarım istediğimiz yerleri kazanırız :)
Teşekkür ederim umarım istediğimiz yerler olur :)
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar
No Name's
Hoş bulduk.Size de keyifli forumlar
Merhaba. Aramıza hoş geldiniz. Keyifli sürüşler ve forumlar.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk abicim size de keyifli kazasız belasız sürüşler
Yasin CCK
13-01-2015, 09:49
Hoşgeldin genç hemşerim. Kazasız, belasız sürüşler. Keyifli forumlar...
ayı_boğan
13-01-2015, 09:54
Hoşgeldiniz,keyifli forumlar.Kazasız belasız sürüşler
ismtcn33
13-01-2015, 14:06
Hoşgeldin genç hemşerim. Kazasız, belasız sürüşler. Keyifli forumlar...
Hoşbulduk yasin abim.Zaten senin aslanı daha önce de görmüştüm off be demiştim :D
Hoşgeldiniz,keyifli forumlar.Kazasız belasız sürüşler
Hoşbulduk teşekkür ederim sizlerede
Abdullah
14-01-2015, 03:23
Hoşgeldin aramıza. Yasin abi mersin buluşması şart oldu artık ;)
ismtcn33
17-01-2015, 13:36
Hoşgeldin aramıza. Yasin abi mersin buluşması şart oldu artık ;)
Kesinlikle abi :D
Hoşgeldiniz.
Hayırlı olsun, kazasız-belasız iyi sürüşler.
Bu arada Mersin'de kendin köpükle-kendin yıka gibi bir yer bulursanız beni haberdar etmeyi unutmayın (-:
Yasin CCK
19-01-2015, 11:06
...
Bu arada Mersin'de kendin köpükle-kendin yıka gibi bir yer bulursanız beni haberdar etmeyi unutmayın (-:
2. Çevreyolu üzerinde, Fiat Bilen otomotiv civarında ki Soil ve yine 2. çevreyolu üzerinde Kipa'nın ilerisindeki Soil'de kendiniz köpük-yıkama makinesi ile yıkayabilirsiniz ;)
ismtcn33
19-01-2015, 16:12
Hoşgeldiniz.
Hayırlı olsun, kazasız-belasız iyi sürüşler.
Hoşbulduk teşekkür ederim sizlerede keyifli sürüşler.Yasin abimin dediği bilen otomotivin oradaki soil de benimde gözüme çarpmıştı.Birde mahmut arslan anadolu lisesinin karşısındaki opette var diye hatırlıyorum orada da yapabilirsiniz
tetiksoner
19-01-2015, 16:26
hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin, sevgili kardeşim.
ismtcn33
19-01-2015, 17:05
Aramıza hoşgeldin, sevgili kardeşim.
Hoşbuldum Reis abim
ismtcn33
19-01-2015, 17:06
hoşgeldin
Teşekkürler hoşbulduk
2. Çevreyolu üzerinde, Fiat Bilen otomotiv civarında ki Soil ve yine 2. çevreyolu üzerinde Kipa'nın ilerisindeki Soil'de kendiniz köpük-yıkama makinesi ile yıkayabilirsiniz ;)
Teşekkürler Yasin ve İsmet.
aramıza hoş geldin mazlum, göçmen shell de kendin fırçanı şampuanını götürürsen arabayı çekip yıkayabilrsin. opet oto yıkama açtı orda yıkanmıyor. bir ara kendim yıkıyordum aracımı shell'de sanırım artık keyif almıyorum :D
aramıza hoş geldin mazlum, göçmen shell de kendin fırçanı şampuanını götürürsen arabayı çekip yıkayabilrsin. opet oto yıkama açtı orda yıkanmıyor. bir ara kendim yıkıyordum aracımı shell'de sanırım artık keyif almıyorum :D
Aslında temiz bir oto-yıkamaya aboneyim aracın rengi siyah olduğu için fakat çocuk mu desem, kedi mi desem bilemedim kaputta üç çizik, sağ tarafta boydan boya anahtar çiziği v.s. gibi çizikler var. Siyah renkte aşırı sırıtıyor. Boyatmak istemedim önce pasta, cila, kalem tarzı ıvır-zıvır aldımda bir kendim denemek istedim. Eğer olmazsa zaten ikinci sorum tanıdığınız sağlam bir boyacı var mı (-:
hobi merkezlerinde satılan plastik maket boyaları var. ufak kutularda satılır. metalik siyah olanlarını alıp ufak tefek çizikleri kapamada kullanabilirsin. Ben yıllardır böyle yaparım çok da faydalı oluyor. kutusunun fiyatı 5-7 TL arasında değişiyor.
hobi merkezlerinde satılan plastik maket boyaları var. ufak kutularda satılır. metalik siyah olanlarını alıp ufak tefek çizikleri kapamada kullanabilirsin. Ben yıllardır böyle yaparım çok da faydalı oluyor. kutusunun fiyatı 5-7 TL arasında değişiyor.
İnternet baktım da Revell maket boyası bulabildim. Bahsettiğiniz boya çeşidi bu mudur?
Aslında deneyebilirim ama benim araçta mevcut çizikler maalesef ufak tefek değil. Renk sırıtır diye şüphelerim var (-:
Rotusboyasi.Com buldum, görüştüm renk koduna göre boya yapıp gönderebilirlermiş, olmazsa onu deneyeceğim.