Orijinalini görmek için tıklayınız : AUDIO SYSTEM (Teyibe USB,AUX girişi ) Acil
Arkadaşlar bu gün AUDIO SYSTEM marka orjinal teyibe AUX ve USB ve SD kart girişi sağlayan Cihazdan almayı düşünüyorum aracım 2007 307 orjinal teyip var. bu ürünü tahminen kaça alırım ? alıp montajını kendim yapabilirmiyim ( teyibi sökmeyi biliyorum daha önce söktüm ) sistemden aktif hale getirilmelimi otomatik getiriyormu ? biyerde 2003 modellerde servis aktif hale getiriyoruz 2007 lerde kendi aktif oluyor diye yazı okumuştum ne derece doğrudur bu bilgi ? Teşekkürler arkadaşlar,abilerim
bylal666
27-12-2016, 10:40
Ben 2001 406 Coupe'umda kullanıyorum, gayet memnunum, Orjinal CD changer gibi çalışıyor dostum, yani direksiyon kumandasından kontrol edebiliyorsun. Takacağın USB'ye 6 adet klasör atıyorsun CD01-CD02-CD03-... diye ve içlerine 99'ar adet mp3 koyabiliyorsun. Kendin montajını yapabilirsin lakin torpido içinden bir delik açman gerekebilir.
isim sizi yanıltmasın ama italyan(şimdi markayı almanlar satın aldı gerçi) kalitesinde bir cihaz değil,aracın orijinal donanımında cd changer yoksa aktivasyon yapılmalı,ses kalitesi olarak ta bir cd kalitesi beklememek lazım :) indirdiğiniz mp3 kadar kaliteli olur en fazla.