PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincandan selamlar

RmznSoylu
16-12-2014, 01:42
İyi geceler,
İsmim Ramazan, Erzincanda ikamet ediyorum. Tekstil işindeyim. Peugeot aracım hiç olmadı inşallah yakın zamanda alacağım. :)

Selamlar saygılar.

TanerHoca
16-12-2014, 08:50
Hoşgeldiniz. gönlünüzdeki araca kavuşmanız dileklerimle.

"Gümüş Ok"

ayzinim
16-12-2014, 10:00
Aramıza hoş geldiniz. Umarım en kısa sürede Aslan'a sahip olursunuz.

tetiksoner
16-12-2014, 12:19
hoşgeldin...hayırlısı neyse o olsun...

KAYA308
16-12-2014, 13:13
hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Hangi modeli almayı planlıyorsunuz.

ayı_boğan
16-12-2014, 18:33
Hoşgeldiniz,keyifli forumlar.

301gti
16-12-2014, 18:56
Hoşgeldiniz , keyifli forumlar , kısa zamanda aslanınıza kavuşmak temennisiyle...

mygold
16-12-2014, 21:25
hoşgeldiniz. peugeot almaya nasıl karar verdiniz bilgi verebilirmisiniz ..

Ömer Gedik
17-12-2014, 16:26
Aramıza hoşgeldiniz. Umarım dilediğiniz gibi bir araca kavuşursunuz ve keyifle sürersiniz.

lightjokey
18-12-2014, 22:19
En dogru karari almisiniz umarim gonlunuzce olur

KAYA308
18-12-2014, 22:21
bu hikayede geçen konu açıp meraba yazan gibi oldu heralde.

RmznSoylu
19-12-2014, 20:55
Teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk. İnternet hattım arızaylı bugün düzelttiler çok şükür. Peugeot alma fikrim şöyle çıktı; Maksimum 55 bin bütçem var gönlüm ehdi otomatik 308den yana fakat gözüm şu seat leonlarda kalıyor sürekli. Forumlarda falan araştırıyorum seatın forumunuda inceledim uzun süre ama aracın kalitesi beni şüpheye düşürüyor. Tipi led farları stopları harika ama iç trim sesleri falan araç yaşlandıkca nasıl olur hiç bilmiyorum. Herkes iç aksamın pek kalite olmadığını söylüyor ama 308 ide kimse önermiyor. Yüzü çok eskidi zaten tipsiz araç diyorlar bilemiyorum ikilemde kalmadım. Donanım olarak eksiği yok 308in ve leonların, 308in dizel otomatik olması cezbediyor leonunda görüntüsü. :)

Bu arada 4-5 siteye aynı anda üye olurken doğum tarihini aceleyle yanlış girmişim yaşım 29

jerpelea
20-12-2014, 22:40
Teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk. İnternet hattım arızaylı bugün düzelttiler çok şükür. Peugeot alma fikrim şöyle çıktı; Maksimum 55 bin bütçem var gönlüm ehdi otomatik 308den yana fakat gözüm şu seat leonlarda kalıyor sürekli. Forumlarda falan araştırıyorum seatın forumunuda inceledim uzun süre ama aracın kalitesi beni şüpheye düşürüyor. Tipi led farları stopları harika ama iç trim sesleri falan araç yaşlandıkca nasıl olur hiç bilmiyorum. Herkes iç aksamın pek kalite olmadığını söylüyor ama 308 ide kimse önermiyor. Yüzü çok eskidi zaten tipsiz araç diyorlar bilemiyorum ikilemde kalmadım. Donanım olarak eksiği yok 308in ve leonların, 308in dizel otomatik olması cezbediyor leonunda görüntüsü. :)

Bu arada 4-5 siteye aynı anda üye olurken doğum tarihini aceleyle yanlış girmişim yaşım 29

Öncelikle hoşgeldiniz.

Ben almayı düşündüğünüz 308'in active modelini kullanıyorum. Şahsi fikrim öncelikle aracı ne için kullanacaksınız ? Aile aracım olsun az yaksın robotize şanzımanı bana masraf çıkartmasın parasını haketsin eşimle çocuğumla rahat edeyim derseniz tercihiniz 308'den yana olmalı. Bende leonların yeni kasasının tipini çok beğeniyorum. Ön arka led sistemi farlardaki o ledler muhteşem ama tsi motor cebinizi çok yakar altınızdaki 140 beygir sizi sürekli gaza basmaya zorlar ekonomi falan düşünmeyin yani. Donanım olarak 308 ile hemen hemen aynı hatta sunroof gibi artılarıda var lakin uzun süreli kullanımda oluşacak iç trim sesleri aracın orasından burasından gelen sesler sizi rahatsız etmeyecekse güzel araç. Benim araç 1.5 yaşında 10700 kmde iç aksamdan gelen tıkırtı ses sıfır. Bu arada emin olmamakla birlikte sanırım EBD (elektronik fren dağılımı) ve BAS (Acil fren destek sistemi) yok. Bunlar 308'de mevcut.( ABS ESP ASR AFU EBD ) Euroncap testlerinden 5 yıldız almış ama esp testi pek güven vermedi 308 kadar başarı değil. Seat formuna baktıysanız şikayet/memnuniyet konusunu görmüşsünüzdür. Orayı 10 dakika inceleyin ve kararınızı verin.Bahsettiğim aracın içinden gelen trim sesleri, ön aksamdan gelen sesler, gösterge plastiğinden gelen sesler, sol emniyet kemeri sütunundan gelen sesler vs. vs..

Kısaca evet 308 leon kadar yakışıklı değil ama diğer etmenleride göz önüne alarak seçiminizi yapın derim.

Bu arada şu yoruma denk geldim herşeyi özetliyor sanırım ;

"beni bu forumda ses şikayetçisi diye tanıyan çoktur.Aracımız Kronik sesli araçtır kendin bir yere kadar forumdan basit araştırmayla 2-3 sesi kesersin ama onları kessen de başka sesler var ve sesin nereden geldiği bile belli değil 70 bin TL verdin hayırlı olsun süper sesli çatır çutur araban oldu aramıza hoş geldin.Aracım ilk 1000 km de gösterge panelinden zırıltı sesi geliyordu servise gittim sanki adamlardan para istemişim gibi yüzleri düştü soğuk soğuk bir baktılar adam çerçeveyi söktü slikon sprey fazla gitmesin diye sadece 2 fıs sıktı tırnak kısımlarına taktı eve giderken aynı ses olduğu gibi başladı. Şuan aracımın her yerine keçe sıkıştırmış durumdayım sonunda aracı servise teslim edicem bağırcam çağırcam adamlar yapana kadarda teslim almıcam.Bu arada her gün doğuş otoyu arayıp şikayet edicem."

KAYA308
21-12-2014, 00:01
siz bizim kuş serisine para verenlerin görüşlerine aldanmayın avrupa görmüş kime sorarsanız sorun Peugeot araba der.vw grubunun sadece adı var seat'ta vw den aşşağı vermiyor araçlarını bu şartlarda kimse almıyor ben yolda hiç peş peşe yeni leon görmedim ki durum önceki modellerindede aynı.
2009 vti 308 im vardı bir sebepten dolayı gitti yerine 2013 hdi 308 geldi inanın aynı kalitede ve standartlarda vw aracı 15-20bin daha pahalı bu durumda kim karlı oluyor?
bize güvenin alın pişman olmazsınız ve bütcenizle çok güzel bir sportium alabilirsiniz.

RmznSoylu
23-12-2014, 23:09
haklısınız teşekkürler leondan vazgeçtim zaten dediğiniz gibi görüntü tamam ama kalite ?

Temida
24-12-2014, 00:39
Hoşgeldiniz :)