Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan selamlar
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni 308 1.2 e-thp allure modeli ile katılmış bulunmaktayım.Araç law kırmızı ekstra olarak 18 saphhire jant+cam tavan+anahtarsız giriş ve çalıştırma mevcut.Hepinize selamlar
Aramıza hoş geldiniz 1.2 thp alan ilk üyemizsiniz. Allure donanım lav kırmızı 18"jant cam tavan falan muhteşem bir araç almışsınız çok iyi bir kombinasyon aracınızın fotoğraflarını aracım bölümünde paylaşırsanız çok seviniriz :)
Aramıza hoş geldiniz 1.2 thp alan ilk üyemizsiniz. Allure donanım lav kırmızı 18"jant cam tavan falan muhteşem bir araç almışsınız çok iyi bir kombinasyon aracınızın fotoğraflarını aracım bölümünde paylaşırsanız çok seviniriz :)
Çok teşekkür ederim ilk peugeot aracım daha önce yeni astra 1.3 dizel sport vardı onu aratmadı daha :))Aslında bizimkiler cam tavan olmazsa da olur diyorlardı ama astrada sunroofa alışınca yukarda bir cam lazım :gül8:
ayı_boğan
14-12-2014, 23:43
Hoşgeldiniz,yeni aracınız hayırlı olsun.Aracınızın resimlerini görmek isteriz.Gerçekten çok güzel renk tercihi yapmışsınız.Sunroof'un yerini tutmaz ama cam tavanda güzeldir.Keyifli forumlar.
Aramıza hoş geldiniz. Kazasız, keyifli sürüşler. Çok güzel ve özel bir araca sahipsiniz. Aracınız otomatik mi yoksa manuel mi?
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun :nazar
ilk e-thp li üyemiz olduğunuzdan deneyimlerinizi ve araçınızın fotoğraflarını merakla bekliyoruz.
jerpelea
15-12-2014, 00:01
hayırlı olsun resimleri bekliyoruz :) kazasız sürüşler
Hem hayırlı olsun, hem hoşgeldin. Ankara'da artık epey 308 var. Senin aslanın rengi de güzelmiş, şöyle iyi bir tanıtım bekliyoruz artık.
Bu arada bahara doğru bir Ankara detay buluşması yapmak lazım artık, belki Ankara'daki son yılım olacak bir veda da yaparız.
Iyi dileklerini sunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim aracım manuel vites 6 ileri.1 ay olmadı daha araç 850 km de dikkatli kullanımda şehir içinde 6.8 lt ortalama ile gezdim birkaç gündür gazlıyorum şuan 7.4 ortalamam.Daha 0 bir araç için bence gayet iyi daha da düşecektir diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim ilk peugeot aracım daha önce yeni astra 1.3 dizel sport vardı onu aratmadı daha :))Aslında bizimkiler cam tavan olmazsa da olur diyorlardı ama astrada sunroofa alışınca yukarda bir cam lazım :gül8:
1.3 dizel Astra sedan vardı bizde çok güçsüz bir arabaydı ve çok düğme vardı kesinlikle aratmaz astrayı iyi ki 308 aldım dersiniz :)
Hem hayırlı olsun, hem hoşgeldin. Ankara'da artık epey 308 var. Senin aslanın rengi de güzelmiş, şöyle iyi bir tanıtım bekliyoruz artık.
Bu arada bahara doğru bir Ankara detay buluşması yapmak lazım artık, belki Ankara'daki son yılım olacak bir veda da yaparız.
Hocam hayırdır Diyarbakır'a mı geleceksiniz?
Kısmet artık, yaz ola hayrola :)
1.3 dizel Astra sedan vardı bizde çok güçsüz bir arabaydı ve çok düğme vardı kesinlikle aratmaz astrayı iyi ki 308 aldım dersiniz :)
Karışıktı konsolu evet ama hoşuma gidiyordu bu durum :) Ama 308 in sade konsolu bir başka :)
ahmetyldz
15-12-2014, 01:47
Aramıza hoş geldiniz. Aracınız hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir tercih.
Aramıza hoş geldiniz. Aracınız hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir tercih.
Teşekkür ederim hocam
SerhatRCZ
15-12-2014, 17:36
Aramıza hoşgeldiniz. Harika bir araç tercihi , kombinasyonlar da oldukça zevkli seçimler. Aracın resimlerini ne zaman göreceğiz :). Lav kırmızının tonlaması çok hoş duruyor. Ben cırtlak kırmızı yerine vişne çürüğüne kaçan kırmızıları daha çok beğeniyorum. Hayırlı , uğurlu olsun :nazar.
Hayırlı olsun aslaniniz...
forumpeugeot'a hoş geldiniz. aracınız hayırlı olsun gule gule kullanın..
Teşekkürler arkadaşlar en kısa zamanda fotoğraflar eklencek.İzlenimlerimi de yeni bir konuda fotoğraflarla birlikte aktarıcam
tetiksoner
16-12-2014, 12:15
hoşgeldin, hayırlı olsun...