PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya' dan merhaba...

atk07
23-10-2014, 13:22
Merhaba Arkadaşlar,

Kısmetse yarın öğlenden sonra 2011 model 1.6 e-hdi 508 Allure ile aranızda olacağım. Herkese kazasız, belasız bir sürüş ve sağlıklı bir hayat dilerim...

tsinanb
23-10-2014, 16:08
Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın aramıza hoş geldiniz :)

Cem B
23-10-2014, 17:57
Hayırlı olsun.. Antalya görünce atladım hemen 3 ay kaldım geçtiğimiz sonbaharda hala herseyi bırakıp oraya yerlesme fikrindeyim..kısmet bakalım :) Antalyada yetkili servis vardı sanayi de bu arada çok ciddi iyi hizmet veriyorlar.

atk07
27-10-2014, 13:57
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...Şimdi sıra aldığımız arabanın sağını solunu yaptırmaya geldi. :(

ayzinim
27-10-2014, 15:13
Aramıza hoş geldiniz. Yeni aracınız hayır olsun. Keyifli sürüşler ve forumlar.

Mavi07
27-10-2014, 23:24
hayırlı olsun arkadaşım bende Antalya'da yaşıyorum, yukarıda arkadaşımın da dediği gibi servis çok iyi hizmet sunuyor(çakmaklı), fiyatlarıda diğer servislere nazaran daha iyi, anlaşıp toplanmak lazım daha uygun fiyatlar için forumdan gelenlere belirli bir indirim yapılması hususunda. Gerekirse ayrı bir başlık açalım toplanalım.

atk07
28-10-2014, 10:36
Aslında olabilir ama ne kadar kişiyiz önce onu çözmemiz lazım. Bir elin parmaklarını geçemezsek bu iş olmaz... Ben özel bir serviste yarın triger bakımı yaptıracağım Çakmaklı ile arasında %50 fiyat farkı var. Bunun yanında şanzıman alıştırma işlemi için Çakmaklı benden 150 Tl istedi. Sonuçta bilgisayara bağlıyor aracı program tek başına işlemi tamamlıyor ama sanki dünyaları yeniden yaratıyormuş gibi 150 TL para istiyor. Hadi dese ki bizden olsun sorun değil koşa koşa giderim Çakmaklı'ya. Ama tüm yetkili servisler gibi burunlarından kıl aldırmıyorlar...

Cem B
28-10-2014, 14:13
hayırlı olsun arkadaşım bende Antalya'da yaşıyorum, yukarıda arkadaşımın da dediği gibi servis çok iyi hizmet sunuyor(çakmaklı), fiyatlarıda diğer servislere nazaran daha iyi, anlaşıp toplanmak lazım daha uygun fiyatlar için forumdan gelenlere belirli bir indirim yapılması hususunda. Gerekirse ayrı bir başlık açalım toplanalım.

sizin aracın resmi çakmaklının önünde çekilmis :) ama istanbulda ve ankara da yapılan indirimli servis hizmeti olayı gibi servisle konusup belirli bir oranda indirim istenebilir.Bende buna yakın bir is yapıyorum müsterim bana gelip surada yarı fiyatına dediğinde dogrulugunu da görürsem aynı fiyata veriyorum mesela..sonuc nakit ile alakalı baskası yerien ben kazanırım uygun da yapsam..