t.leader
13-10-2014, 07:42
Herkese merhaba. 3 ay once 2004 model otomatik vites bir 206 aldim. 2 aydir hicbir sıkıntı da olmadi. Ancak dun aksam eve donerken aku isigi yandi. Araci alirken satan adam aküsü nu yeni degistirdigini söyledi. Aku varta. Herneyse aku isigi yandi duracaktim.bir yerde zaten durdun kapattım kontagi geri actim isik bir daha yanmadi. Sonra bir 15 dakka daha kullandim eve geldim ve kapattım. Daha sonra bu sabah havaalanina gidecektim yolda giderken aku isigi yine yandi. Radyoyu kapattim anlamadigim icin niye oldugunu. Havaalanina yaklastikca abs ışığı yanip sonmeye basladi havaalani otoparkina girdim parkettim kapattim kontagi. Sonra yine calistirayim dedim kontagi ilk cevirdigimde saati tarihi o ladi calissin diye tam cevirdim elektrik kesti galiba ve calismadi tum ışıklar sondu. Geri marsi bıraktım isiklar yandi. Tekrar calissin diye sonuna kadar cevirdim yine tum isiklar sondu ve calismadi. Ucaga yetismem gerekiyor du indim kaputu actim aku baglantilarina baktim sorun yok. Ucaga gittim bende gec kalmamak icin ama sorun ne anlamadim aku bitti galiba ama akusu yeniydi ? Havaalanina aksam donucem tabi oradada yine calismaz sanirim takviye mi yaptirayim birde ne yapayim aku mu degisecek yoksa sarj mi etmiyor. Yada kacak mi var acaba kafam cok karisti fikir verirseniz sevinirim