gülbay
11-10-2014, 23:30
Merhaba arkadaşlar,öncelikle pegeou sever biri olarak fomu bulup aynı hisleri paylaşabileceğim insanlarla iletişim halinde olabilmeme imkan sağlayan bu siteye ve admine sonrada tüm üyelere selamlar.
Aranıza yeni katıldım.
2000 model 406 coupe 2.0 aracımı yeni aldım sayılır.Bir buçuk senedir arıyordum ve nihayet bence çok özel olan aracıma kavuştum.Ancak bir sorunum var.
Araç 2 vitesde ve üst viteslerde devirlenirken titriyor.
Aksleri yeni yaptırdım bende önce bundan sandım ama çözüm olmadı.Lastiklerim yeni,jantlarımıda yeni taktırdım.daha 1 ay ancak oldu.
Bu olay canımı sıkıyor ve araç kullanma keyfimi bitiriyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım.
Bu arada lastiklerim kış lastikleri bu titremeye sebeb olabilir mi?
Balans demeyin iki defa balans yaptım yine devam ediyor.
1- aracımda çift eksoz var bu titremeye sebeb olabilir mi?
2-lastikler üzerindeyken balans yapılması bir çözüm olur mu?
3-ateşleme sistemleri buna sebeb olur mu?
gaz vermeyince titreme kesiliyor ama gaza basınca özellikle 2. viteste neredeyse 75 model bir araç kullanıyormuş hissi veriyor.
uygun zamanda aracımın resimlerini paylaşabilirim.Bu sorunum hariç hiç bir sıkıntım yok ve inanın yıkayıp parlattıktan sonra bahceye çayı demleyip duruşunu 1 saatden fazla izlediğim olmuştur.Muhteşem keyifli ve prestijli bir araç.
Herkese tekrar selamlar ve kazasız belasız sürüşler.
Aranıza yeni katıldım.
2000 model 406 coupe 2.0 aracımı yeni aldım sayılır.Bir buçuk senedir arıyordum ve nihayet bence çok özel olan aracıma kavuştum.Ancak bir sorunum var.
Araç 2 vitesde ve üst viteslerde devirlenirken titriyor.
Aksleri yeni yaptırdım bende önce bundan sandım ama çözüm olmadı.Lastiklerim yeni,jantlarımıda yeni taktırdım.daha 1 ay ancak oldu.
Bu olay canımı sıkıyor ve araç kullanma keyfimi bitiriyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım.
Bu arada lastiklerim kış lastikleri bu titremeye sebeb olabilir mi?
Balans demeyin iki defa balans yaptım yine devam ediyor.
1- aracımda çift eksoz var bu titremeye sebeb olabilir mi?
2-lastikler üzerindeyken balans yapılması bir çözüm olur mu?
3-ateşleme sistemleri buna sebeb olur mu?
gaz vermeyince titreme kesiliyor ama gaza basınca özellikle 2. viteste neredeyse 75 model bir araç kullanıyormuş hissi veriyor.
uygun zamanda aracımın resimlerini paylaşabilirim.Bu sorunum hariç hiç bir sıkıntım yok ve inanın yıkayıp parlattıktan sonra bahceye çayı demleyip duruşunu 1 saatden fazla izlediğim olmuştur.Muhteşem keyifli ve prestijli bir araç.
Herkese tekrar selamlar ve kazasız belasız sürüşler.