Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirden Selamlar
Selam arkadaşlar. Eski bir peugeot hayranı olarak dolambaçlı yollardan geçerek tekrardan bir peugeot sahibi olarak aranıza katıldım. Çok yıllar önce 106 ile başlayan macera 206 308 olarak devam edip araya 2 bmw 2 fiat bravo ve 1 adet 182hp focus ecoboost girmesine rağmen dün test ettiğim 508 e hayranlık duyarak bugun sahibi oldum. Auto 6r den korkarak manuel vites hiç kazasız 2011 bej rengi 78binde bir 508 sahibi oldum bugun. Forumu aslında takip son 1 haftadır takip ediyorum. Fakat gözlerimlerimle burada son derece kaliteli insanlarınların varolduğunu gördüm. Üye oldum.Umarım beni kabul edersiniz aranıza. doğma büyüme istanbul eyüp'lüyüm son 6 yıldır izmirde yaşıyorum. Ambalaj makineleri üretim satış teknik destek işiyle ilgileniyorum. Yardımcı olabilceğim herhangibir konu olursa (www.marmak.com bu tarz makine ihtiyacı sorunu v.s.) istediğiniz zaman özel msj atabilirsiniz.Ayrıca evli ve kız babasıyım.Saygılar.
Aramıza hoş geldiniz. Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Keyifli sürüşler ve forumlar.
canmühür
29-09-2014, 18:04
Foruma hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim.
Foruma hoş geldiniz yeni arabanız hayırlı olsun. 508 manuel vites çok bulunan bir model değil. Dizel mi ve 6 vites mi arabanız?
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar ve kazasız sürüşler dilerim.
Her zaman söylerim bir kere Peugeot kullanan bir gün tekrar alır diye her zamanda tutuyor. Bende hastalığı 306 ile kapıp sonra 308 sahibi oldum şimdi biraz şaştık çizgiden ama döneriz bir gün :)
Auto6r'li 308'i 107.000 km sürdüm sıfır alıp en ufak bir sorun yaşamadım, yaşayan da duymadım keşke sizde auto6r alsaydınız çok zevkli bir vitestir aslında. Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
hosgeldiniz kazasiz sürüşler , keyifli forumlar
sessizgece
29-09-2014, 20:58
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun
No Name's
Foruma hoş geldiniz yeni arabanız hayırlı olsun. 508 manuel vites çok bulunan bir model değil. Dizel mi ve 6 vites mi arabanız?
Evet çok bulunan bir model değil araç hiç boyasız bej renk olunca dayanamadım. Manuel 5 vites ancak 5 yeterince uzun. 6 vites bravolarım ve fordum vardı 6 vites daha sık vites değiştirmek gerektiriyo sanki.
5 biraz daha rahat geliyo bana. Yeni modeller galiba 6 ileri olucakmış.
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar ve kazasız sürüşler dilerim.
Her zaman söylerim bir kere Peugeot kullanan bir gün tekrar alır diye her zamanda tutuyor. Bende hastalığı 306 ile kapıp sonra 308 sahibi oldum şimdi biraz şaştık çizgiden ama döneriz bir gün :)
Auto6r'li 308'i 107.000 km sürdüm sıfır alıp en ufak bir sorun yaşamadım, yaşayan da duymadım keşke sizde auto6r alsaydınız çok zevkli bir vitestir aslında. Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Güle güle kullanın sizde. İlk çıktığında almıştım 308 2008 de keyifli güzel araç kazasız belasız.
hosgeldiniz kazasiz sürüşler , keyifli forumlar
Teşekkür ederim.Daha iyisi sizlerin olsun.
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olsun.
No Name's