Orijinalini görmek için tıklayınız : 308 yol bilgisayarı anlık tüketim ayarları
Emrahesmer
18-09-2014, 20:14
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 2010 model 308 tdi conford paket aracı dün aldım fakat anlık tüketim biraz ters geldi sanırım 1 lt yakıtla kaç kilometre gidecceğimi gösteriyor ben onu bizim bildiğimiz 100 km de kaç lt yakıyora nasıl dönüştürecem. Yol bilgisayarı ekran ayarlatını yapacağım bi tuş yok yardımcı okursanız sevinirim.
Hoşgeldiniz aramıza aracınız hayırlı olsun :) öncelikle bir şeyi düzeltmek istiyorum aracınızdaki motorun adı hdi, siz tdi yazmışsınız o motoru vw grup kullanıyor yanlış kalmasın aklınızda :) sizin dediğiniz yol bilgisayarı ayarlarını bilen abilerim yardımcı olurlar muhakkak.
Emrahesmer
18-09-2014, 20:49
eyvallah aracı yeni aldığım için daha tam alışamadım teşekkürler
ayı_boğan
18-09-2014, 20:56
Hoşgeldiniz, silecek kolunda uç kısmında tuş var, oradan yakıt tüketimi bilgileri değişiyor.
Emrahesmer
18-09-2014, 21:09
Ondan bahsetmemiştim aracım şuan 1 lt de kaç km gittiğimi gösteriyor. Ben onu 100 km de kaç lt harcıyora dönüştürmek istiyorum
Aracınız hayırlı olsun. CD çalar üzerinden menüye girin, orada ismini tam hatırlamıyorum ancak araç ayarlarının yapıldığı kısım var. Oradan bularak düzeltme yapabilirsiniz.
Emrahesmer
18-09-2014, 21:48
Şoyle bi sorunum var o zaman benim cd çalar orjinal değil multimrdya sistemi var araçta onun menusunde de böyle bi seçenek yok başka bi çözüm olmalı
Multimedya kullanmadığım için bilmiyorum ancak bazılarından o menüye ulaşım olabiliyordu. Kullanılan cihazın markasını belirtirseniz, eğer forumdan kullanan birisi varsa yardımcı olabilir.
Emrahesmer
18-09-2014, 21:58
Nav 9973 peugeot 308 multimedya sistemi uyumlu olan cinsten bencede olması lazım ama bulamadım
Aracın menüsüne girmeden yapman zor. Diğer tuşları deneyerek girmeye çalıştın mı? Başka bir konuda da ekranlı teyp takıldığı için saat ayarını değiştirememişlerdi ve orijinal teybi takacağını yazmıştı.
G2 ile takaTuka