Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot suz yeni üye
MRB
İstanbul kagıthane den iş arkadaşım abdullah aracılıgıyla aranızdayım. 1 yıldır ilk arac serüvenime fiat grande punto ile başladım suan bravo ile devam etmekdeyim. Bravomu yeni aldım almadan önce abdullah kardeşim her mesai de 308 almamı önersede alamadım cünkü bir aracdan beklentilerim cok fazla ve bunu 308 de aradıgımda beklentilerimi karşilıycak 308 45 bin 55 bin fiyat aralıgındaydı bu faiş piyasada bu sebebden aranıza bir peugeot la katılamamanın üzüntüsünü yaşiyorum :(
Belki bir sonraki aracım peugeot olabilir ozamana kadar peugeot sizlerle sevmeye tanımaya calışacagım.
Buda benim aracım;
http://i1186.photobucket.com/albums/z377/abdullahdanis/308/IMG_4033_zps9952bfc9.jpg
http://youtu.be/tDNuVw5VxWM
Abdullah
13-09-2014, 06:18
Hoşgeldin Şahin. Hiç merak etme forum olarak seni bu düştüğün kötü yoldan kurtarıp bir aslan sahibi yaparız :D
Hoşgeldiniz :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
emrexxcv
13-09-2014, 10:06
Hoş geldiniz aramıza
Hoş geldiniz aramıza
Hoşgeldiniz :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hoş bulduk
Ben de Peugeot'suz eski bir üye olarak hoşgeldiniz diyorum. Araba bahane, aslolan muhabbet ;)
sessizgece
14-09-2014, 00:46
Hoş geldiniz
Tesekkur ederim hoşbulduk
Hoş geldiniz aramıza. En kısa zaman Aslan sahibi olmanız dileğiyle...
ayı_boğan
15-09-2014, 10:15
Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar
bravo güzel araç fakat genel olarak fiat arabaya o paralar verilmez düşüncesiyle tutmayan bir araba bence,forumlarda denk araçlardan daha iyi olduğu söyleniyordu.gelgelelim önünde bir aslan yok gerisi altın kaplama olsa benim için değeri yok :D
bravo güzel araç fakat genel olarak fiat arabaya o paralar verilmez düşüncesiyle tutmayan bir araba bence,forumlarda denk araçlardan daha iyi olduğu söyleniyordu.gelgelelim önünde bir aslan yok gerisi altın kaplama olsa benim için değeri yok :D
Cok haklisiniz millet fiata hala eski yerli uretim gozuyle bakiyo eski arac mantigi yurutuyo bravo cikarttigi c sengmentlerde rakipleriyle yarisa bilecek bir aracdi ama fiat oldugu icin tutmadi. Ama ayni arac wv de opel de falan olsa inanin kapis kapis gider.
Bu arada ilk 308 le tanismam hic hos olmadi forum kurucunuz omer beyle tanistim mekanina gittik abdullahla apoya arac almak icin gelen 308 sattigim puntodan farki yoktu simdi diyceniz ne alaka 308 le gp diye ama inanin 94 bin km de bir arac o kadar yipratilamaz insan degil hayvan kullanmis resmen :)
Cok haklisiniz millet fiata hala eski yerli uretim gozuyle bakiyo eski arac mantigi yurutuyo bravo cikarttigi c sengmentlerde rakipleriyle yarisa bilecek bir aracdi ama fiat oldugu icin tutmadi. Ama ayni arac wv de opel de falan olsa inanin kapis kapis gider.
Bu arada ilk 308 le tanismam hic hos olmadi forum kurucunuz omer beyle tanistim mekanina gittik abdullahla apoya arac almak icin gelen 308 sattigim puntodan farki yoktu simdi diyceniz ne alaka 308 le gp diye ama inanin 94 bin km de bir arac o kadar yipratilamaz insan degil hayvan kullanmis resmen :)
2. el araç hep risktir zaten şans içi kapalı kutu.
benimki temiz denk geldi her gören hiç oturmamışlarmı bunun koltularına diyor 2009 model 5 yaşında araç olmasına rağmen.
Abdullah
02-11-2014, 12:02
son temizlikten sonra aracın fotografı eklenmiştir ;)
Bir eklenti yaptım sizce nasıl olmuş?