Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 308 GT 175 hp 3 kapı
Bildiğiniz gibi şuanda bir arkadaşımın olan 308 GT satılığa çıktı.otomobil cuma gunü akşama kadar bende olacak .İlgilenen arkadaşlarıma duyurulur.Otomobil Altunizade deki ofisimde durmakta...
Yasin CCK
10-09-2014, 06:48
Hayırdır Reis, araç daha yeni alınmıştı.
İki ay önce alınmıştı sadece tek kapı ve güçlü bir aracın keyfini sürmek için almıştı. Kendisi BMW cidir. Şimdi yine 4 kapı 5 serisine geçecek. Değerini bilecek bir Peugeot meraklısına vermek istiyor.
Reis abi kaç model ve fiyat ne?
2009 model 43.000 TL isteniyor.
3 gündür GT ile birlikteyim. Nefis bir motor ve mükemmel hızlanma değerleri var. Bütçemi zorladım ancak alma imkanım yok. Bu arada sahibinden de ilanı koydum. sizden ricam çevrenize yayarsanız sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-gt-turkiye-deki-tek-ornek-178937490/detay/
Reis bey, ilandaki fotoğraflar açıkçası biraz sönük kalmış aracın güzelliği pek belli olmuyor yani tek kapı oluşu bile açıkçası biraz zor seçiliyor. Bence daha güzel fotoğraf eklerseniz aracın satışı çok daha kolay olur.
Umarım kıymetini bilecek ve aracı rezil etmeyecek birine gider. Araç çok güzel :ask
Ömer Gedik
11-09-2014, 18:39
Araç fuar aracıydı ve ben o fuarda satış danışmanı olarak çalışmıştım. Çok göz alıcı bir araç.
Reis abi yanlış anlamazsan birkaç düzeltme yazayım ilana
Araç RT4 üniteye sahip ve ekran 7inç
Orjinal Lastikler 225 40 18
İlk gördüğüm andan beri bu 3 kapı 308'e hayranım, inş. alıcak kişi de değerini bilip foruma üye olur ;)
Ömer üzerindeki şimdiki lastik 235 ilk bu yüzden yazdım.rt4 bilgisi için teşekkürler.bir kardeşimizin arkadaşı ilgileniyor.alma olasılığı var.ancak otomobil dehşet iyi gidiyor.ve hala insanlar dönüp bakıyorlar
Ömer Gedik
11-09-2014, 22:59
Ömer üzerindeki şimdiki lastik 235 ilk bu yüzden yazdım.rt4 bilgisi için teşekkürler.bir kardeşimizin arkadaşı ilgileniyor.alma olasılığı var.ancak otomobil dehşet iyi gidiyor.ve hala insanlar dönüp bakıyorlar
Büyük takmışlar o zaman :) Hayırlısı olsun inşallah araca seven ve iyi bakacak birine gider.
Evet , Ömer hatalı bir ölçü... Bugün büyük ihtimalle aracı görecekler.
GT 42.000 TL ye satılmıştır.
hayirli olsun istanbul dami kaldi başka ilemi gitti ?
Ömer Gedik
26-09-2014, 07:38
Hayırlı olsun
Umarım kıymetini bilen birine gitmiştir.
Meraklı birisine gitti. çok uzun kullanmasa bile keyifle binecek bir arkadaş. İstanbul da kalıyor.
Hayırlsı olsun abi, gerçekten çok özel ve güzel bir araç, imkanlar el verse sırf bu güzel motoru için dahi alınırdı ki donanımdan bahsetmiyorum bile.
İlanı sanırım tekrar koymuşlar. Alan kişi pek de meraklı değilmiş herhalde :gül4:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bu-arabadan-turkiye-de-sadece-1-tane-var-ozel-uretim-180969404/detay
Hatta benim ilanda yazdıklarımın çoğunu kopyalamış. Ancak alan satan kazanıyor benim arkadaşım 40 a aldı 42 ye sattı bu da daha fazla istiyor.
Aynen öyle olmuş. Lastik ölçülerine kadar yazmış. Muhtemelen alırken de satmayı düşündüğü için sizin ilanı kopyalamıştır.
Bunu da ben alayım direksiyonu kromlu olanla değiştirir bir de ön farlara bir parlatma işlemi yapıp 50bin isterim :)
tolgabşkn
14-06-2015, 16:32
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-308-gti-muthis-araba-son-indirim-209526540/detay
bahsi geçen araç bu araçsa alacam varmı şuanki durumu hakkında bilgisi olan