Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabamdaki Ufak Defek Çiziklere Ne Yapmalıyım?
IlgazOkur
08-09-2014, 16:31
Merhaba arkadaşlar arabamda ufak tefek bir kaç çizik var önemsemiyordum ama bir arkadaşım ileride bu çiziklerin bana sıkıntı yaratabileceğini söyledi sizce nasıl bir işlem uygulamalıyım?
Çizikler derin ise iyi bir boyacıda rötuş yapılabilir. Ben bir kere yaptırmıştım-ki araç metalik açık yeşildi dikkat çekmeyecek hale geldi. sanki çizik yokmuş gibi oldu.
Resim olsa daha iyi yorum yapabiliriz. Mümkünse uzaktan ve yakından çekim yapın sayfaya ekleyin.
Çiziklerin bin türlüsü ve buna bağlı olarak bin türlü giderme işlemi var.
Anka'nın da dediği gibi mümkünse bir kaç fotoğraf görüp yorum yapmak daha mantıklı ve yardımcı olur.
IlgazOkur
09-09-2014, 12:46
resim çektim ama yükleyemedim. Zaten çizikler saç kılı kadarlar pasta çilamı attırmak lazım acaba
rocker307
09-09-2014, 17:15
önce pasta cila ile deneyin gitmezse eğer rötuş yapıp 1-2 gün sonra tekrar pasta cila yapın. işi bilen birisine emanet ederseniz rötüş-zımpara-pasta cila yaparak da düzeltebiliyorlar..
Ufak ciziklere cozum olabilirde , defek ciziklerin giderilmesi konusunda hic bir bilgim yok acikcasi.
SYG
IlgazOkur
10-09-2014, 13:58
http://kolayoto.com/jsv...erici-pasta-330-gr.html bundan aldım bakalım işeye yarıyacakmı_? deneyim görücez.
sezer826
17-09-2014, 17:42
Hayvanları severim ama kedilerle cidden başım belada :D Arabayı yaşam alanı haline getirmişler. Üzerine çıkıyorlar ve inerken bagaj kapağı üzerinde yaklaşık 10 cm kadar tırnaklarıyla çizmişler. Bir ikidir umursamıyorum ama cidden kötü bi hal almaya başladı :S