Emrah_06
06-09-2014, 23:19
Muhtemelen 4-5 ay gibi bi süre içerisinde bende 308 e geçmiş olacağım. Şimdilik niyetim 2. el almak. Belki o vakitte şeytana uyar krediye asılır yeni 308 tercih ederim.
Ama öncesinde artık 308 araştırmaya başlayacağım gerçeğini hiç bir şey değiştirmeyeceği için sizlerden de yardım talep etmekteyim. ( Belki kızacaksınız az araştır sana arkadaş diyebilirsiniz. Hafifden tecrübelerinize dayanarak kolay yolda bilgi isteyeceğim.)
Araç için en fazla 50000 tl bütçe ayırabilirim.
Sizden şu araç olur buyur linki kısmına gelmeden şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.
308 lerin 2008 modellerinde şu sorun var 2009 al (sadece varsayım örnek teşkil için). Şunu model paket olabilir diyebilceğiniz nelerdir.
Araç 1.6 olacak benzin dizel fark etmez. ( Benzin olursa lpg kesin taktırırım.)
E - HDI : Access Active Allure Sportium
HDI : Access Active Comfort Comfort Pack Envy Millesim Premium ( pack plus) Sportium
VTI : Access Active Comfort Comfort Envy Millesim Premium Premium plus
THP : Active Allure Feeline ( plus pack) Sportium
Ağrlıklı tercihim düz vites olması yorumlarınız da önemli yarı oto tam oto da olabilir.
Araçtan aşırı bir performans ve modifiye beklentim yok. Aşırı hız yapayım el frenine asılayım makas atayım derdim yok.
Donanım paketi zengin olsun. Üzmesin yakıt da cebi yakmasın. Hem spor tadında olsun içinde aile varken efendi görünsün (:
Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ama öncesinde artık 308 araştırmaya başlayacağım gerçeğini hiç bir şey değiştirmeyeceği için sizlerden de yardım talep etmekteyim. ( Belki kızacaksınız az araştır sana arkadaş diyebilirsiniz. Hafifden tecrübelerinize dayanarak kolay yolda bilgi isteyeceğim.)
Araç için en fazla 50000 tl bütçe ayırabilirim.
Sizden şu araç olur buyur linki kısmına gelmeden şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.
308 lerin 2008 modellerinde şu sorun var 2009 al (sadece varsayım örnek teşkil için). Şunu model paket olabilir diyebilceğiniz nelerdir.
Araç 1.6 olacak benzin dizel fark etmez. ( Benzin olursa lpg kesin taktırırım.)
E - HDI : Access Active Allure Sportium
HDI : Access Active Comfort Comfort Pack Envy Millesim Premium ( pack plus) Sportium
VTI : Access Active Comfort Comfort Envy Millesim Premium Premium plus
THP : Active Allure Feeline ( plus pack) Sportium
Ağrlıklı tercihim düz vites olması yorumlarınız da önemli yarı oto tam oto da olabilir.
Araçtan aşırı bir performans ve modifiye beklentim yok. Aşırı hız yapayım el frenine asılayım makas atayım derdim yok.
Donanım paketi zengin olsun. Üzmesin yakıt da cebi yakmasın. Hem spor tadında olsun içinde aile varken efendi görünsün (:
Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.