Orijinalini görmek için tıklayınız : Vee sonunda 308 orj. lip hazir-Fotolar Yüklendi!
arkadaşlar merhaba uzun süredir üzerinde çalıştığımız hem benim hemde forumdan bir çok arkadaşımızın yakından ilgilendiği ve beklediği lip ler sonunda hazır.
peugeot türkiye den 750 tl ye aldığım ürünün orjinal kalıbı alınarak birebir uyumlu hale getirildi ve aynı sonuç alındı..
forum üyelerine özel fiyatı 250 tl ister piano black ister mat siyaha boyanıp teslim edilebilir.boya dan herhangi bir ücret talet etmiyorum.forum üyelerinden
ürün görselleriyle ilgili birkaç foto paylaşıyorum. kendi aracıma uygulama resimlerini ilk fırsatta paylaşacağım.:iyi
ürünler birebir uyumludur en ufak bir malzeme sorunu uyumsuzluk yoktur.
http://i1355.photobucket.com/albums/q701/alicoban1905/bbvvc_zps5fbcb34f.jpg (http://s1355.photobucket.com/user/alicoban1905/media/bbvvc_zps5fbcb34f.jpg.html)
http://i1355.photobucket.com/albums/q701/alicoban1905/jkjlk_zpsf856b5f3.jpg (http://s1355.photobucket.com/user/alicoban1905/media/jkjlk_zpsf856b5f3.jpg.html)
http://i1355.photobucket.com/albums/q701/alicoban1905/308lipgti_zps89eda446.jpg (http://s1355.photobucket.com/user/alicoban1905/media/308lipgti_zps89eda446.jpg.html)
http://i1355.photobucket.com/albums/q701/alicoban1905/ccedil15F0kmlj_zps7fa639c9.jpg (http://s1355.photobucket.com/user/alicoban1905/media/ccedil15F0kmlj_zps7fa639c9.jpg.html)
Kardesim iyi is.Ellerine saglık. piano black 1 tane siparise ekleriz.detayları konusuruz.
Kardesim iyi is.Ellerine saglık. piano black 1 tane siparise ekleriz.detayları konusuruz.
tamam dostum ilk senden..bir adet (takım)piano black :iyi
Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Ölçüler sabit mi acaba? Makyajlı kasa ölçülerinde bir fark varmı?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bir önceki lip de aynı kalıptan çıktı onlarda da bir sorun yaşamadık ama makyajlı kasa öncesine kesin uyma garantisi veriyorum
Makyajlı kasa için biraz beklememiz gerekiyor o zaman 😄
asilsiyah
18-04-2014, 23:54
gerçekten güzel iş :alkis makyajlı kasada deneme şansın varsa değerlendirip paylaşırsan merakla bekliyorum olumlu olumsuz cevabını...güle güle kullanın alacak olan arkadaşlar ;)
Cc ile uyumlu mu acaba
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali kardeşim çok güzel emeğine sağlık bayıldım ben bu lip'e bende istiyorum. Ama biliyorsun en son muhabetimiz konuştuğumuz gib de yakın zamanda aracı sana bıraktığımızda spoiler ve bu liptende takarız inşallah
Kansu_Genc
19-04-2014, 09:48
[QUOTE=aliço;165789]arkadaşlar merhaba uzun süredir üzerinde çalıştığımız hem benim hemde forumdan bir çok arkadaşımızın yakından ilgilendiği ve beklediği lip ler sonunda hazır.
peugeot türkiye den 750 tl ye aldığım ürünün orjinal kalıbı alınarak birebir uyumlu hale getirildi ve aynı sonuç alındı..
forum üyelerine özel fiyatı 250 tl ister piano black ister mat siyaha boyanıp teslim edilebilir.boya dan herhangi bir ücret talet etmiyorum.forum üyelerinden
ürün görselleriyle ilgili birkaç foto paylaşıyorum. kendi aracıma uygulama resimlerini ilk fırsatta paylaşacağım.:iyi
ürünler birebir uyumludur en ufak bir malzeme sorunu uyumsuzluk yoktur.
Gene döktürmüşsün... Emeğine sağlık en kısa zamanda konuşalım :)
Alper134
19-04-2014, 09:51
valla on numara olmuş abi.. spoiler ile birlikte hallederiz ozaman bunu
ne renk yapalım sence ? benim araba siyah , mat siyahmı iyi durur pianoblack mi ?
Cc ile uyumlu mu acaba
cc ile aynı tampon akın uyumludur
valla on numara olmuş abi.. spoiler ile birlikte hallederiz ozaman bunu
ne renk yapalım sence ? benim araba siyah , mat siyahmı iyi durur pianoblack mi ?
alper cim aracın siyah olduğu için mat yaparız daha iyi olur.ikisini birlikte halledelim tek kargo yaparız
SerhatRCZ
19-04-2014, 13:02
Fena duruyor :iyi. Ali hocamın renk tercihi soranlara genelde piano black olacaktır:).
Kullanilan malzeme hakkinda bilgi verir misin? Uygulama resimlerini görüp bizde yazilalim listeye😊
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herzaman dostum :D
Kullanilan malzeme hakkinda bilgi verir misin? Uygulama resimlerini görüp bizde yazilalim listeye😊
malzeme fiberdir diğer işlemlerde de kullandığımız (özel yapım ön lip,difüzör,spoyler vs)..uygulama resimlerini en kısa sürede yüklececeğim
Ali kardeşim çok güzel emeğine sağlık bayıldım ben bu lip'e bende istiyorum. Ama biliyorsun en son muhabetimiz konuştuğumuz gib de yakın zamanda aracı sana bıraktığımızda spoiler ve bu liptende takarız inşallah
tmm yasin sana ayırıyorum bi adet müsait olduğunda takarız
Fena duruyor :iyi. Ali hocamın renk tercihi soranlara genelde piano black olacaktır:).
aynen serhat ım parlak parlak :D
gerçekten güzel iş :alkis makyajlı kasada deneme şansın varsa değerlendirip paylaşırsan merakla bekliyorum olumlu olumsuz cevabını...güle güle kullanın alacak olan arkadaşlar ;)
aracınız kaç model? makyajlı kasa için bir deneme işlemi yapacağım
asilsiyah
19-04-2014, 13:16
aracınız kaç model? makyajlı kasa için bir deneme işlemi yapacağım
2013 acess uygulama olumlu olumsuz şimdiden teşekkürler... aslında önce ve sonrası (2014 hariç) ön tampon da belirgin ve farklı bi çizgi ben göremedim belirgin hat çizgileri olarak olabilir gibi görünüyo hadi hayırlısı
SerhatRCZ
19-04-2014, 13:17
Hocam senin aracta zaten lip yok mu on tamponun altinda plastik parca var bende :).
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serhat zulan ın araç seninkiyle aynı mı bi önceki kasa değil mi makyajsız
Benimki makyajsiz olan o yuzden maalesef o parca yok😞
Forumda leon icin uretileni 407ye monte etmislerdi cok hos duruyordu. Öyle birsey ariyordum ama bu daha guzel durabilir uygulama fotograflarini gormek lazim.
Birde fiberden mi yoksa plastikten mi yapildi?
SerhatRCZ
19-04-2014, 13:33
Evet biliyorum makyajsız olduğunu ama böyle bir fark olduğunu duysam da sormak istedim :). Bir önce ki kasalarda lip yok ama takılmışları görmüştüm yabancı sitelerde. Ben ozaman makyajlı kasa şansına sahipmişim :).
tmm yasin sana ayırıyorum bi adet müsait olduğunda takarız
Tamam ali ayır bana bir adet piano olacak zaten az kaldı yakında sendeyim :D
Evet biliyorum makyajsız olduğunu ama böyle bir fark olduğunu duysam da sormak istedim :). Bir önce ki kasalarda lip yok ama takılmışları görmüştüm yabancı sitelerde. Ben ozaman makyajlı kasa şansına sahipmişim :).
Evet😀
Benimki makyajsiz olan o yuzden maalesef o parca yokğŸ˜
Forumda leon icin uretileni 407ye monte etmislerdi cok hos duruyordu. Öyle birsey ariyordum ama bu daha guzel durabilir uygulama fotograflarini gormek lazim.
Birde fiberden mi yoksa plastikten mi yapildi?
cupra lip yanlardan aracın altını doldurmuyor bi kaç deneme gördüm ama pek beğenmedi bu parça peugeot un orj parçası görsel açıdan en iyisi bence.
ürün fiber ama dayanıklı malzeme daha önce yaptıklarımdan biliyorum ve aracınıza çok yakışacaktır
Not:ürün makyajsiz kasa rcz ve cc ile uyumludur
POLISTNBLS
19-04-2014, 17:04
Kardeşim ellerine sağlık.
Üründen bende alacağım ancak zamanını sana daha sonra bildireceğim!
Kardeşim ellerine sağlık.
Üründen bende alacağım ancak zamanını sana daha sonra bildireceğim!
tamam dostum:iyi
TanerHoca
19-04-2014, 18:10
407 ye olur mu ki!?:fiuw:D
407 ye olur mu ki!?:fiuw:D
sen iste yeter ki taner hocam:havali2
sessizgece
19-04-2014, 18:20
Güzel bir uygulama. Ellerine sağlık Ali.
Şu spolier işini bir çözeyim, sonra sıra onda.
Güzel bir uygulama. Ellerine sağlık Ali.
Şu spolier işini bir çözeyim, sonra sıra onda.
tamam tolga :iyi
cc de nasıl durur acaba ciddi ciddi niyetine girdim arabada kurcalancak birşey yol deliriyorum...
akın harika duracağından emin olabilirsin en azından orj bi ürün beyaz araçta piano black çok şık durur bence
Ali gerçekten çok çok güzel olmuş :)
küçük bir parça ama aracın ön görünümünü tamamen değiştiren bir parça
muharrem abi kesinlikle birde piano black olunca daha belirgin olabiliyor orj herzman başka:iyi
akın harika duracağından emin olabilirsin en azından orj bi ürün beyaz araçta piano black çok şık durur bence
bir kaç aya mat mavi olacak bi de eskişehirde montajı nereye yaptıracağım konusunda hiç bir fikrim yok
montajlık bi durum yok ince bir silikon direk bire bir kalıp o kadar 5 dk işlem:iyi
ali bir takımda ben istiyorum piano black.
tamam mahmut ayırdım sana bir takım
ali bir takımda ben istiyorum piano black.
Abi CC ye uyar bence :)
comakoglu
21-04-2014, 23:54
Makyajsız rcz'ye uyumluysa bana da ayır bir tane.Nasıl iletişime geçebiliriz ?
uyumludur sana pm attım özelden.
67kaan67
22-04-2014, 13:20
Makyajlı 308 uyuyor mu
Merhaba , bir sorum olacak. Bulip tamponun altına vida ile mi monte edilecek. Yoksa tampondaki tırnaklara oturacak şekiilde mi monte ediliyor.
Makyajlı 308 uyuyor mu
makyajlı kasa ya uyuyor büyük ihtimal ama henüz deneme şansım olmadı en kısa sürede deneyip paylaşacağım
Merhaba , bir sorum olacak. Bulip tamponun altına vida ile mi monte edilecek. Yoksa tampondaki tırnaklara oturacak şekiilde mi monte ediliyor.
ince bir silikonla direk tampon alt ön kısıma monte oluyor herhangi bir tadilat yok
Bilgilendirmeniz için Teşekkür ederim.
Sent from iPhone with Tapatalk
67kaan67
22-04-2014, 15:08
tmm makyajlı için bilgi bekliyoruz
Merhaba, gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık, çok güzel görünüyor... Şu anda bütçe açısından düşünmesem de ilerde uygulanabilecek güzel bir eklenti...
@aliço Bir sorum olacak konunun başlarında 13. mesajda Alper134 nickli arkadaşa spoiler ile birlikte halledelim şeklinde mesajınız var. Belli ki önceden konuşulan bir konu, acaba bahsedilen spoilerin resimlerini görme şansımız var mıdır? Hangi tip spoiler hazırlayacaksınız, eğer yazmanız veya söylemeniz uygunsa fiyatını da soruyorum :)
sayfa da yapılan tüm parçalar var dostum ön lip gti spoiler yan marşpiyel arka gti difüzör vs hangisini istersen yardımcı olurum.
sayfa da yapılan tüm parçalar var dostum ön lip gti spoiler yan marşpiyel arka gti difüzör vs hangisini istersen yardımcı olurum.
Affına sığınarak soruyorum sayfa da yapılan tüm parçalar var derken hangi sayfada var? Arada kaçırdığım birşey var ama :) Daha önce sizin açtığınız bir konuda mı var acaba? Yanlış görmediysem, sizin araçtaki spoilerden yaptırmayı düşünüyorum. Sahibinden.com da birkaç ilan buldum ama güvenemedim, o açıdan forumdan size sormak istedim...
Fena duruyor :)
HTC Sensation 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sessizgece
22-04-2014, 19:51
Affına sığınarak soruyorum sayfa da yapılan tüm parçalar var derken hangi sayfada var? Arada kaçırdığım birşey var ama :) Daha önce sizin açtığınız bir konuda mı var acaba? Yanlış görmediysem, sizin araçtaki spoilerden yaptırmayı düşünüyorum. Sahibinden.com da birkaç ilan buldum ama güvenemedim, o açıdan forumdan size sormak istedim...
Benim aracımın No Name's başlığı altında spolier ve difüzörü görebilirsin
Mobil cihaz
Benim aracımın No Name's başlığı altında spolier ve difüzörü görebilirsin
Teşekkürler, inceledim aracınızı, kazasız belasız sürüşler, spoiler ile ilgili de geçmiş olsun...
soracaklarım için aliço ile irtibata geçeyim en iyisi pm'den :)
sessizgece
22-04-2014, 20:35
Ben teşekkür ederim. Sizede kazasız sürüşler. Aliço gerekli yardımda bulunur. Sanırım mesajı daha görmedi
Mobil cihaz
görüm gördüm :D dönüş yaptım arkadaşımıza da ona da yapıcaz spoyler tolgacım :D
sessizgece
22-04-2014, 20:56
Muayenem bitmiş, haberim yoktu. Hatta zamanım da yoktu. Her gören dediğin gibi bir an önce değiştirmemi söylüyor.
Karizma çiziliyor. Spolier için dönecem ama biraz zaman lazım
Mobil cihaz
Şampiyonlar ligi maçını izlemeye dalmışım :) Ali bey sağolsun pm ile dönüş yaptı. Bende tekrar kendisine cevap yazdım. Kısmet olursa uygun bir zamanda spoiler için tekrar görüşebiliriz. ilginiz için sağolun.
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Muayenem bitmiş, haberim yoktu. Hatta zamanım da yoktu. Her gören dediğin gibi bir an önce değiştirmemi söylüyor.
Karizma çiziliyor. Spolier için dönecem ama biraz zaman lazım
Mobil cihaz
daha fazla böyle dolaşmana gönlüm razı değil tolga :D:D
sessizgece
24-04-2014, 07:31
Eyvallah Ali. Bakalım. Sürekli yollardayım. Şu an olduğu gibi
Mobil cihaz
arkadaşlar ürünleri taktım harika oldu yarın ilk iş foto yüklicem :D
Fotolar? :)
308 Sportium THP aracım için uzun süre almayı planladığım bir parçaydı. 308 GTI ile stock olarak gelen ve çok yakışan bir aksesuar. Benim RCZ içinde güzel duracağını düşünüyorum. Piano black için ben de bir tane sıraya yazılabilirim.
canmühür
21-05-2014, 00:12
407 içinde döktürsekya alıcısı çok olur kanısındayım
HamzaHakkı
21-05-2014, 01:30
407 içinde döktürsekya alıcısı çok olur kanısındayım
+407 ilk alıcı ben olabilirim hatta :)
canmühür
21-05-2014, 09:14
+407 ilk alıcı ben olabilirim hatta :)
Yok ilk sırayı sana kaptırmam Hamza :) şu sezon bitsin denizden döneyim bronz Aslan'a düşündüğüm çok şey var yaptıracağım...
converse10
21-05-2014, 09:14
Resimler nerde kardeşim bekleyişteyiz
HamzaHakkı
21-05-2014, 10:21
Yok ilk sırayı sana kaptırmam Hamza :) şu sezon bitsin denizden döneyim bronz Aslan'a düşündüğüm çok şey var yaptıracağım...
Tamam abi ilk sen al :) bize de fikir vermiş olursun yaptırdığın uygulamalarla.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
talep yoğunluğuna göre düşüne biliriz.
resimler akşama yüklicem dışsardayım şuan :/
308 Sportium THP aracım için uzun süre almayı planladığım bir parçaydı. 308 GTI ile stock olarak gelen ve çok yakışan bir aksesuar. Benim RCZ içinde güzel duracağını düşünüyorum. Piano black için ben de bir tane sıraya yazılabilirim.
tmam bilgilerini msj olarak yollarsan yardımcı olurum dostum
Alper134
21-05-2014, 14:11
bugün spoiler ve gti difizör siparişini verdik bir kaç haftaya takıcaz inş.. Lip için fotoyu bekliyoruz :)
converse10
21-05-2014, 15:28
Bende lip düşünebilirim aksilik olmazsa tek kafama takılan montaj konusu
Eline sağlık dostum. Makyajlı kasada deneme fırsatı bulabildin mi?
montaj işin en kolay kısmı ince bir silikon sürüp yerine koyuyoruz bantlada sabitleşmesini sağlıyoruz on dk işlem
aynizim: makyajlı kasaya diğer kasaya olduğu kadar mükemmel olmuyo malesef ama önceki lip den de takan oldu eski kasa için yapılmasına rağmen
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
ürünlerin montajı yapıldı
resimleri paylaşıyorum ben piano black yaptım aracımla uyumlu olması için istenirse farklı renk ya da mat siyah yapabilirim.
http://i1355.photobucket.com/albums/q701/alicoban1905/sss_zps83520f78.jpg (http://s1355.photobucket.com/user/alicoban1905/media/sss_zps83520f78.jpg.html)
http://i1355.photobucket.com/albums/q701/alicoban1905/addaa_zps16d7d28c.jpg (http://s1355.photobucket.com/user/alicoban1905/media/addaa_zps16d7d28c.jpg.html)
http://i1355.photobucket.com/albums/q701/alicoban1905/sssaa_zps23b1651d.jpg (http://s1355.photobucket.com/user/alicoban1905/media/sssaa_zps23b1651d.jpg.html)
TanerHoca
24-05-2014, 15:04
harika!
sana yakın kaldırımlara uzak olsun :havali
SerhatRCZ
24-05-2014, 15:15
Ellerine sağlık Ali, fenaydı daha da fena olmuş. Çok güzel bir hava katmış. Birebir ürün olunca arabayı çok güzelleştiriyor. MaaşAllah :nazar.
harika!
sana yakın kaldırımlara uzak olsun :havali
eyw taner hocam benim için en hayırlı dua :D
aminn
Ellerine sağlık Ali, fenaydı daha da fena olmuş. Çok güzel bir hava katmış. Birebir ürün olunca arabayı çok güzelleştiriyor. MaaşAllah :nazar.
eyw serhat cım teşekkürler :havali
ayı_boğan
24-05-2014, 15:25
Yakıyor ortalığı Aslan Maşallah:nazar Ellerine sağlık.Kazasız belasız sürüşler
aminn mert cümlemize inş
teşekkürler
rocker307
24-05-2014, 16:11
Maşallah güzel olmuş
Sony Xperia S ile kısaca yazıldı.
StilGammni
24-05-2014, 17:06
bi liste yapsak isteyenler olarak :)
4-5 kişi olunca rakamda bi güzellik bi indirim olur sanırım :) değilmi?
sportium tamponada uygundur diye düşünüyorum.
alicoban
24-05-2014, 18:20
Forum arkadaslarima herzman olur tabiki lafimi olur
Hayirli olsun çok şık olmuş
On numara olmus Allah kaza bela vermesin👍
G2 ile tapaTalk
converse10
24-05-2014, 21:25
Bugün peugeot servisindeydim orjinal ön lip 530 tl spoyner 280tl düşmüş.Ali kardeşim on numara olmuş aracın güle güle kullan
StilGammni
27-06-2014, 23:32
toplu siparişde inidirm şansı varmı foruma :) ? bi liste yapsak ben 1- mat siyah olarak sıradayım :)
indirim her zman var foruma ;)
Merhaba alico ben de dusunuyorum senden siparis vermeyi ama bisey merak ediyorum yanlara da bi uygulaman var mi yoksa sadece on lipmi
Selam,
Piano black 308 icin siparis vermek isterim ama RUSYA ya nasil gonderebilirsiniz acaba. (Odemeyi elektronik, paypal, yapabilirim)
hem önlere hemde yanlara ekler mevcut
rusya kargo zor olur izine geldiğinde yardımcı oluruz artık
elinizde mevcut ise ön ve yan lip fiyatınızı verirmisiniz
bende varsa ön lip alabilirim piano black boyalı :)
Emeğine sağlık iyi bir çalışma
merhaba arkadaşlar orj gti ön lip boya dahil (istedğiniz renkte) 220 tl den yapabilirm foruma özel indirimli.
kanka bu sportium tampona uyuyormu ? nedir durum?
Abdullah
14-10-2014, 15:43
kanka bu sportium tampona uyuyormu ? nedir durum?
cem sen aracı satmıyor muydun? ne yapcan lip mip :D
ali özelden lip için msj attım
sezer826
15-10-2014, 17:55
uyar kanka sıkıntı yok
Abi mesaj kutun dolmuş sana mesaj atamıyorum :)
Abi mesaj kutun dolmuş sana mesaj atamıyorum :)
Aynen ;)
Yayla beraber ben de çok istiyorum ama geçen gün de baktım 308 in tamponuyla benimki baya farklı
POLISTNBLS
30-10-2014, 23:00
Başka yazacak yer bulamadım en yakın yer bura gibi geldi bana :D
Aliço senin eski aslan 40.500 e alıcısını bekliyor galeride :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ram-s-dizel-peugeot-308-premium-plus-184541440/detay
ilan yeniden aktif aynen bizim galeride :D
temizledim kutuyu gelebilir mesajlar artık :D
Tamamdir 2015 haziran sonu gibi TURKIYE deyim
merhaba,
ürünün malzemesi ne acaaba bende üstünde oynayıp rcz ye denemek istiyorum :D
arkadaşlar merhaba. bu lip sipariş olayı hala geçerlimidir ? :)
filozofing
14-05-2015, 12:15
hocam aracım 308 2010 model siyah inci piano black mi daha uygun olur?birde ankaradayım nasıl alırım,fiyatı?takılması falan zormudur?
alico yakinda geliyorum haberin ola
bülbüloğlu
18-12-2015, 03:14
207 yeni kasa tampona olur mu üstad ?
Alico uğramıyor mu artık?
converse10
27-02-2016, 08:09
Yok uğramıyor kendisi woswos aldı unuttu bizi:gül8:
Yok uğramıyor kendisi woswos aldı unuttu bizi:gül8:
Woswos aksesuarlarına daha çok talep var şimdi forumlardadır o:) Hakkaten difüzördür spoylerdir liptir ne zaman google'dan araştırim desem vw çıkıyor karşıma:)
T9 308 için olsa harika olur