Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar...
Selam arkadaslar sitenizi bayadir takip ediyorum bugun uye olmaya karar verdim ;) Ben araniza isvec/stockholmden katiliyorum benimde beyaz bi 308 var..insallah yakinda resimleri koyarim..tesekkurler
BahadırALTUN
30-04-2010, 22:10
Hoş geldin , sefa getirdin . Keyifli forumlar dilerim.
TanerHoca
30-04-2010, 22:13
merhaba.hoşgeldiniz.
yavaş yavaş uluslararası bir site oluyoruz. ;) :)
aramıza hosgeldınız. formumuzda hosca vakıt gecırecegınızı ve memleket sıcaklıgını sıze sohbetlerımızde yasatabilecegımızı umarım .
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz.Yurtdışından ilk üyemiz olduğunuzdan katılımınızdan çok mutlu olduk. :) Aracınızın resimlerini eklerseniz çok seviniriz. Yurtdışı donanımları yada özel serileri merak ediyoruz.
Ömer Gedik
30-04-2010, 22:17
Aramıza hoşgeldiniz özellikle yurtdışından bir 308 kullanıcısının burada olması beni ayrıca sevindirdi. Keyifli forumlar dilerim. Araç Fotoğraflarını bekliyoruz.
SAMET010
30-04-2010, 22:20
hoşgeldiniz
Abdullah
30-04-2010, 22:21
Hoşgeldiniz öncelikle kazasız belasız sorunsuz keyifli sürüşler dilerim.arkadaşlarımın ve abileriminde dediği gibi gerçekten çok sevindim bende yurdışından bir üye kazandığımıza. Aracınızı merak ediyoruz en kısa sürede görmek dileğiyle...
Hoşgeldiniz. ;)
Ordan bize ucuz fiyatla aksesuar vs. gönderirsiniz artık :D
Supersiniz...Tabiki elimden geldigince yardim ederim problem diil..
Simdilik sadece bi resim var onu yuklemeyle cebellesiom:D
Supersiniz...Tabiki elimden geldigince yardim ederim problem diil..
Simdilik sadece bi resim var onu yuklemeyle cebellesiom:D
Bekliyoruz ; cebelleşmeye devam :P
Thesoldier94
30-04-2010, 22:30
uluslarası ilk üyemiz hoşgeldiniz
http://i41.tinypic.com/2gxh8jp.jpg
becerebildimmi..
http://i44.tinypic.com/2cqo4za.jpg
bu sefer oldu sanirim
otmotvmhndsi
30-04-2010, 22:45
Selam arkadaslar sitenizi bayadir takip ediyorum bugun uye olmaya karar verdim ;) Ben araniza isvec/stockholmden katiliyorum benimde beyaz bi 308 var..insallah yakinda resimleri koyarim..tesekkurler
merhablar, hoşgeldiniz...
Stockholm'ün neresindesiniz... Bende yazın ve önümüzdeki kış Uttran/Tumba'da olacağım =) Görüşmek üzere...
Ben bredäng de oturuyorum..
otmotvmhndsi
30-04-2010, 22:47
Jantlar çok hoş gerçekten...
Bu arada farlar mercekli değil ancak far yıkama var sanırım... İlginç bir donanım gibi geldi =)
TanerHoca
30-04-2010, 22:51
memlekette adet olduğu üzere ;)
http://img638.imageshack.us/img638/2073/masallah.jpg
Ömer Gedik
30-04-2010, 22:58
Aracınız çok güzelmiş Güle güle kullanın. Bu arada fotoğraftan mı bilemedim ön çamurluk ile kapıyı ayıran çizgide bir buğu var.
tesekkurler..sanirim resimden kaynaklanan bisey..
Ömer Gedik
30-04-2010, 23:19
tesekkurler..sanirim resimden kaynaklanan bisey..
Bu arada forumda yaşattığınız heyecan cevap verme süresiyle çok iyi anlaşılıyor. :)
Yasin CCK
30-04-2010, 23:20
Aramıza Hoşgeldiniz, güzel aracınızı güzel günlerde kullanmanız temennisi ile...
Jantlar çok hoş gerçekten...
Bu arada farlar mercekli değil ancak far yıkama var sanırım... İlginç bir donanım gibi geldi =)
far yıkama benimde dikaktimi çekti.
:)
Abdullah
01-05-2010, 00:19
Jantlar gerçekten çok hoş. güle güle kazasız belasız kullanın.
İşte bizde olmayan iki özellik far yıkama ve yıldız tip kollu jantlar. jantlar herhalde 16 inch olsa gerek
hakan308
01-05-2010, 08:39
öncelikle hoşgeldiniz aramıza
vayy be peugeotun böyle bir jantı ve mercek olmadan far yıkaması varmışta bizim yeni haberimiz oluyor :D
otmotvmhndsi
01-05-2010, 08:52
İşte bizde olmayan iki özellik far yıkama ve yıldız tip kollu jantlar. jantlar herhalde 16 inch olsa gerek
İsveç'e gidince ben bu jantlardan 1 takım alayım, izalco'ları satarım burda. Bunlar çok hoşuma kaçtı beaa...
İsveç'e gidince ben bu jantlardan 1 takım alayım, izalco'ları satarım burda. Bunlar çok hoşuma kaçtı beaa...
Al benden de o kadar Berker, jantlar çok şık.
Enes Gedik
01-05-2010, 09:37
Hoşgeldiniz :) forumumuz sınırları aştı uluslararası bir site olma yoluna girdi :)
arkadaslar bu jantlari normalde 308 cc lere takiyorlar.Jantlar 17" Stromboli sanirim ismide yanlis hatirlamiyorsam.
NOTHİNG adresini alalımda sana sticker' ımız yollayalım. formumuzun adı avrupa yollarında yer alsın.
Ömer Gedik
01-05-2010, 11:38
arkadaslar bu jantlari normalde 308 cc lere takiyorlar.Jantlar 17" Stromboli sanirim ismide yanlis hatirlamiyorsam.
Evet bu jantlar normalde CC lerde sunuluyor. Siz sonradan mı taktırdınız?
Araci gecen sene peugeot bayisinden demo araci olarak aldim. S-edition ve jantlar uzerinde aldim..
Ömer Gedik
01-05-2010, 17:20
Çok güzel bir araca sahipsiniz tekrar güle güle kullanın. Allah nazardan korusun. ;) Yalnız detay resimleri de istiyoruz.
pannacotta
01-05-2010, 23:59
hoşgeldiniz ... keyifli forumlar ...
sagacity
06-05-2010, 19:07
Aramiza hosgeldiniz Nothing
hoşgeldiniz, keyifli forumlar
Araç çok hoş 308 CC'nin jantlar var çok şaşırdım kazasız belasız keyifli sürüşler hoşgeldiniz forumumuza =)