whynot2
06-01-2014, 23:15
Merhabalar abilerim kardeslerim aslında forumun eski üyelerindenim fakat sifremi kaybettigim icin uzun süre foruma giremedim. Eski uyeligimin adı "whynot" dı hatırlayanlar olur. Forumda aracımla ilgili yaptıgım işlemleri takip edebileceginiz bir başlıkta mevcut. "308 millesim siyah inci" di baslıgın adı. Tek kapı spor bir arac hep icimde ukte oldugu icin cok sevdigim siyah incimi yaklasık 2 ay once satıp leon sc fr aldım. Boşa çıkan spor yaylarda yaklasık 2 aydır dolabımın uzerınde kutusunda duruyor. Yaklasık 30bin km kullandım ve gerek yol tutuş gerek konfor acısından cok memnundum. Yaylarla ilgili durumu kısaca anlatıyım biraz karmaşık gelebilir,
önce 400liraya coil-ex marka önler 3.5 arkalar 5.5 cm düşüren spor yay aldım. Takınca arka hoşuma gitmedi çünkü önden daha düşük duruyodu sanki bagajda yük var gibi. Daha sonra önle arkayı eşitleyebilmek için arka yayı söküp onun yerine orjinal peugeot 308 yayını maslak namistein de pressle önlerle ortantılı olcak sekilde pressletip taktırdım (100küsür lira vermistim) görüntü olarakta konfor olarakta on numara olmustu. Yani yayların toplam maliyeti 500lirayı gecti bana. Ama cok memnun bi şekilde kullandım. Şimdi dolabın ustunde duruyor ve dedim bari ihtiyacı olan birinin işine yarasin.
önce 400liraya coil-ex marka önler 3.5 arkalar 5.5 cm düşüren spor yay aldım. Takınca arka hoşuma gitmedi çünkü önden daha düşük duruyodu sanki bagajda yük var gibi. Daha sonra önle arkayı eşitleyebilmek için arka yayı söküp onun yerine orjinal peugeot 308 yayını maslak namistein de pressle önlerle ortantılı olcak sekilde pressletip taktırdım (100küsür lira vermistim) görüntü olarakta konfor olarakta on numara olmustu. Yani yayların toplam maliyeti 500lirayı gecti bana. Ama cok memnun bi şekilde kullandım. Şimdi dolabın ustunde duruyor ve dedim bari ihtiyacı olan birinin işine yarasin.