Orijinalini görmek için tıklayınız : 307 ''remote control battery flat''
PREMiUM18
26-11-2013, 22:46
Arkadaşlar bugün aracımda şöyle bir hata belirdi ''remote control battery flat'' aracı çalıştırmdan kontağı çevirdiğimde ekranda veriyor uyarıyı .
Aracımda herhangi bir problem yok.neden verdiğini anlayamdım.Kumanda pili diyenler var ama çok uzak mesafedende alıyor anlaymadım.
Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
Arkadaşlar bugün aracımda şöyle bir hata belirdi ''remote control battery flat'' aracı çalıştırmdan kontağı çevirdiğimde ekranda veriyor uyarıyı .
Aracımda herhangi bir problem yok.neden verdiğini anlayamdım.Kumanda pili diyenler var ama çok uzak mesafedende alıyor anlaymadım.
Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
Doğru diyosunuz türkçe karşılığı o anlama geliyor bir kaç yerdede kumanda pilini değiştirerek olumlu sonuç alanlar var denemekden bişey kaybetmezsiniz :)
bacadir68
27-11-2013, 07:28
Benimde başıma geldi bu durum. Sonra kendi kendine düzeldi.
iPhone 'den Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi
Yasin CCK
27-11-2013, 08:44
Bizim aslanlar arada kafasına göre arıza veriyor sonra kendi kendine düzeltiyor :)
PREMiUM18
27-11-2013, 09:34
:) teşekkürederim
kumanda pilini değiştireyim bakalım düzelecek mi
PREMiUM18
03-12-2013, 08:31
Evet dostlar ''remote control battery flat'' arızasını buldum dün akşam kumanda pilini değiştirdim sorun çözüldü tecrübe sabit :)
sessizgece
04-12-2013, 09:13
geçmiş olsun
PREMiUM18
04-12-2013, 10:01
geçmiş olsun
Teşekkürederim :)
geçmiş olsun abi sorunun çözüldüğüne sevindim :)
PREMiUM18
04-12-2013, 13:38
geçmiş olsun abi sorunun çözüldüğüne sevindim :)
Sağol emre teşekkürederim teşhis doğru çıktı (aküden değilmiş) 5 lirayla yırttık :)
Iyi olmuş abi sevindim vallaha
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet dostlar ''remote control battery flat'' arızasını buldum dün akşam kumanda pilini değiştirdim sorun çözüldü tecrübe sabit :)
Geçmiş olsun, benimde sorunum aynı pili degistirdim ama sorun devam ediyor, başka önerisi olan var mi
Geçmiş olsun, benimde sorunum aynı pili degistirdim ama sorun devam ediyor, başka önerisi olan var mi